2130-13-A06Petjes bedrukken bij Maxcaps.nl is iets wat we als bedrijf zijnde ieder jaar doen. Naast petjes bestellen we dan ook mutsen en mooie bandana’s. Alle producten zijn voorzien van ons bedrijfslogo of van een passende slogan. Zo hadden we een paar jaar geleden de slogan expres op z’n kop laten drukken omdat het petje ook op je kop moet. Al een aantal jaar hebben we voor ons promotiemateriaal een vaste leverancier: Maxilia.nl. Maxcaps.nl is hier onderdeel van en naast Maxcaps.nl hebben ze ook onder andere Maxpennen en Maxpolos.nl. Met jarenlange ervaring in het bedrukken van promotionele

cap-snelartikelen kan ik met zekerheid zeggen dat dit de beste bedrukker van Nederland is.  Daarnaast worden er ook nog eens zeer scherpe prijzen gehanteerd en bestaat er de mogelijkheid om kleine oplages, vanaf 25 stuks, af te nemen.

Gratis sample en proefdruk

Toen we voor het eerst in contact kwamen met dit bedrijf wisten we natuurlijk nog niet of ze goede kwaliteit zouden leveren. We waren een beetje sceptisch over kwaliteit omdat de prijzen zo laag waren. We hebben toen om een blanco sample en om een drukproef geplaatst. Maxilia biedt dit overigens als gratis service aan. Na ontvangst van de samples waren we overtuigd. Sindsdien laten we niet alleen petjes bedrukken bij Maxcaps.nl maar ook tal van andere producten. Neem zelf eens een kijkje op de website en dan zul je versteld staan van het ruime aanbod.

maxilia-logo