Wil jij jouw onderneming goed promoten? Dan kunnen wij jou aanraden om een bedrijfsfilm laten maken. Sinds wij dat namelijk hebben gedaan lopen onze zaken veel beter. Wij hebben dit ook laten doen door een tip van een zakelijke partner. Onze zaak bestaat nog niet heel erg lang en wij hadden een aantal flyers en folders laten maken om onze zaak te promoten. Dit gaf helaas niet het resultaat wat wij verwachtte. Maar door deze beeldreclame wel.In deze beeldreclame lieten wij onze onderneming beter in beeld zien.

Bedrijfsfilm laten maken

Verspreid via het internet

De reden waarom een bedrijfsfilm laten maken beter is dan een flyer of folder is, dat het een beeldreclame via het internet verspreid kan worden. Mensen kunnen hem dan online delen en zo komt het weer bij andere mensen terecht. Het bedrijf wat wij hebben ingeschakeld en welke voor ons het beeldmateriaal heeft gemaakt heet: Avenzo en is gevestigd in Lelystad. Bij dit bedrijf kan jij ook terecht voor verschillende andere diensten zoals:

  • Video editing
  • Graphics video’s
  • Event coverage
  • Motion graphics
  • 360 graden video & foto

Zoals jij ziet behoorlijk veel diensten. Wil jij ook graag meer weten over de diensten van dit bedrijf? Dan moet jij echt even kijken op de website naar de mogelijkheden.