3 relatiegeschenken waar medewerkers blij van worden

Medewerkers relatiegeschenken

Werken jouw medewerkers ook zo hard? Dan wil je ze misschien een kleine attentie geven. Maar wat kies je tussen al die mogelijke relatiegeschenken? Je wilt natuurlijk dat je medewerkers er sowieso blij van worden. Met deze mooie tips gaat je dat zeker lukken.

Bollen en zaadjes als relatiegeschenk

De zomer is de tijd om de tuin in te duiken. De bloemen beginnen te bloeien en de kruiden te groeien. Wat is dus leuker dan het krijgen van bloembollen of zaadjes van groenten en kruiden? Bollen en zaadjes als relatiegeschenk heeft verschillende voordelen. Het past gemakkelijk door de brievenbus, dus de verzendkosten blijven de binnen de perken. Maar met dit cadeautje kunnen jouw medewerkers echt iets gaan doen. En als ze het eenmaal geplant hebben, dan hebben ze iets om naar te blijven kijken. Ze moeten er zelf voor zorgen om het te laten groeien. Dit is meteen jouw boodschap aan de medewerkers: jij wil voor hen zorgen om hen te laten groeien.

Een relatiegeschenk met iets lekkers

Eerlijk is eerlijk: bijna iedereen houdt van snoepen. Dus met dit soort geschenken zit je nooit mis. Kies bijvoorbeeld voor luxe kievitseitjes. Deze zijn hartstikke lekker en net even anders dan de gewone chocoladereep. Verstuur ze in een mooie glazen pot met daarbij leuke tips wat je later nog met de pot kunt doen. Maak er bijvoorbeeld een waxinelichthouder of een terrarium van of vul hem opnieuw met iets lekkers. Zo is de pot een blijvertje. Bekijk ook nog meer lekkernijen voor collega’s.

Ultiem relatiegeschenk: desk organizer

Is je telefoon altijd leeg op het moment dat je hem nodig hebt? En met het opladen liggen al die snoertjes weer in de weg. Ja, dat probleem kennen jouw medewerkers ook. Maar dit relatiegeschenk maakt die ellende verleden tijd. Met een prachtige bamboe desk organizer op een fijne werkplek kun je niet alleen je telefoon draadloos opladen. Er is ook nog ruimte voor een pen, sleutels en andere kleine frutsels. Een desk organizer als relatiegeschenk is niet alleen praktisch, maar ziet er ook heel chique uit.

Vergeet de powerbanks, de pennen en de notitieblokjes met het logo van je eigen bedrijf. Voor je medewerkers wil je een stuk persoonlijker zijn. Wij raden je aan om alleen iets met jouw eigen logo te geven als het iets ludieks is.