Voel je veilig met objectbeveiliging

beveiliger

Beveiligingsbedrijven bieden verschillende soorten diensten aan. Van mobiele surveillance tot openingsrondes en van brandwachten tot cameratoezicht. Objectbeveiliging is één van de meest voorkomende beveiligingsdiensten. Hierbij worden gebouwen of eigendommen beveiligd. Dit kan 24 uur per dag gewenst zijn of alleen tijdens openingstijden of juist buiten openingstijden als er niemand aanwezig is. Er komt veel kijken bij beveiliging van objecten en het vraagt een goede organisatie. Wil je ervan verzekerd zijn dat dit goed gebeurd? Besteed deze dienst dan uit.

Wanneer kies je voor objectbeveiliging?

Objectbeveiliging is meer dan alleen het beveiligen van een openbaar gebouw of een kantoor. Is het belangrijk dat je kantoor of een openbare gelegenheid niet bezocht wordt door ongewenste personen? Schakel dan objectbeveiligers in die ook receptie- en portiersdiensten verzorgen en registreren en controleren welke bezoekers binnengelaten mogen worden. Je wilt je kantoorgebouw ’s nachts beveiligen tegen inbrekers. Een beveiliger loopt een laatste ronde in je gebouw en controleert meteen op achterblijvers en situaties die risico’s opleveren, zoals ramen die nog geopend zijn. De beveiliger sluit het gebouw en opent het ’s ochtends weer op een vaste tijd zodat je werknemers hun dag weer veilig kunnen starten. Heb je veel waardevolle spullen in je gebouw, kies dan ook ’s nachts voor beveiliging van je gebouw door beveiligers te laten surveilleren. Ook als het alarmsysteem afgaat, gaat de beveiliger hier op af. Dat is wel zo’n veilig idee.

Kwaliteitskenmerken objectbeveiliging

Je besteedt de beveiliging van je gebouw en eventueel je personeel uit aan een beveiligingsbedrijf. Je wilt wel dat dit goed gebeurt. Objectbeveiliger ben je niet zomaar. Deze mensen zijn opgeleid tot gediplomeerd beveiliger en beschikken over een BHV diploma en kunnen daarnaast een AED bedienen. Vaak zijn ze opgeleid om ook een brandmeldinstallatie te mogen bedienen. De beveiligers zijn representatief, houden hun hoofd koel en kunnen goed met mensen omgaan. Ze weten hoe ze controles uit moeten voeren en incidenten kunnen voorkomen. Professionele beveiliging van je gebouw, voor een veilig gevoel.