Paul Dekkers creaties zijn erg mooi

Jullie weten waarschijnlijk dat ik een eigen bedrijf heb. Daar gaat het overigens erg goed mee. Maar daar wil ik het nu niet over hebben. Ik wil het hebben over mijn kantoor. Het kantoor waar mijn werknemers en ik werken is nogal saai. Het ziet er niet echt leuk uit. Ik vindt dat het wel wat vrolijker mag. Daarom ben ik gaan kijken op het internet voor wat leuks op mijn kantoor. Na een tijdje zoeken kwam ik uit bij Paul Dekkers creaties. Een website van een man die schildert op muren. Dit klonk niet alleen leuk maar ik zag aan de voorbeelden dat het er ook echt leuk uitzag.

Heel erg blij met nieuw kunstwerk

Op de site staat veel informatie over wat Paul Dekkers doet. Voor wat extra informatie kan je bellen of via de site een berichtje achterlaten. Omdat ik wat wilde vragen heb ik een berichtje achter gelaten en als snel kreeg ik een antwoord waar ik wat aan had. Ik besloot om een afspraak te maken met Paul Dekkers en wilde graag een muurschilderij van hem. Na alles te hebben afgesproken is hij meteen aan de gang gegaan en al snel had hij alles af. Het zag er meer dan goed uit. Ik ben daarom ontzettend blij dat ik dit door hem heb laten doen want nu ziet mijn kantoor er prachtig uit. En dat allemaal voor een hele mooie prijs. Denk je dat jij ook veel zo’n schilderij kan gebruiken? Dan moet je zeker kijken bij Paul dekkers creaties!