Hoe kun je besparen op bedrijfsfeestjes?

Het is voor iedereen een dure tijd. Wil je daarom besparen op het organiseren van je bedrijfsfeest? In dit artikel geven we je een aantal tips om geld te besparen. Zo kun je onder andere verspilling voorkomen, de juiste locatie vinden en goedkope catering regelen. Lees snel verder voor meer informatie!

1. Bespreek het budget met elkaar

Als je een bedrijfsfeest organiseert, is het belangrijk dat je een duidelijk budget hebt. Bespreek dit samen met alle betrokkenen en probeer zo veel mogelijk af te stemmen. Zo voorkom je dat er later onnodige kosten worden gemaakt of dat er onenigheid ontstaat met het management.

2. Kies de juiste locatie

Wanneer je een bedrijfsfeest organiseert, is het belangrijk om een geschikte locatie te vinden. Denk hierbij aan de juiste ruimte, maar ook aan de mogelijkheden voor catering en entertainment. Zoek daarnaast naar een locatie die past bij het thema van het feest. Het goedkoopste is natuurlijk om het in het bedrijfspand zelf te doen, maar dit is niet altijd even gezellig. Echter, met een aantal leuke versieringen en sfeermakers kom je al een heel eind!

3. Vermijd verspilling

Verspilling kan erg duur zijn, vooral wanneer er veel drank wordt gebruikt. Daarom is het belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het organiseren. Zorg ervoor dat er genoeg glazen en servies beschikbaar zijn en laat gasten hun glas opnieuw gebruiken als ze hetzelfde drinken. Door mensen niet zelf hun eten en drinken te laten pakken, zorg je er ook voor dat er niet te veel wordt genomen en daardoor overblijft. Het gebruik van een plastic beker met een naam erop kan er ook voor zorgen dat er niet onnodig veel plastic wordt gebruikt.

Meer informatie: https://www.disposablediscounter.nl/