Opsporen conventionele explosieven voor de verbouwing

logo-bodac

Het kantoor van mijn bedrijf was te klein aan het worden en daarom moest ik opzoek naar een nieuwe locatie. De nieuwe locatie zou mee moeten groeien met het bedrijf en dat zou dus ook betekenen dat er het een en ander verbouwd zou moeten worden.

Nieuwe locatieHuisstijl Bodac 3 - kopie

Ik had een nieuwe locatie gevonden en deze wilde ik kopen om zo ook te investeren in vastgoed. De makelaar had wel laten weten dat het zou kunnen zijn dat er explosieven in de grond lagen omdat er ooit tijdens een verbouwing het een en ander was gevonden.

Voordat we aan de slag gingen met de verbouwing van het toekomstige pand wilde ik zeker weten dat er geen onaangename verassingen zouden zijn. Via de makelaar ben ik bij een bedrijf terecht gekomen dat is gespecialiseerd is in “opsporen conventionele explosieven“. Met dit bedrijf heb ik een afspraak gemaakt zodat ze de grond konden onderzoeken waar wij wilden gaan graven.

Tijdens het onderzoek kwamen er al wel wat kleine scherven naar boven maar niks heftigs. Na wat gegraven te hebben zijn ze toch nog een explosief tegengekomen die nog onschadelijk gemaakt moest worden.

gravenMocht je opzoek zijn naar “opsporen conventionele explosieven” dan kan je terecht bij Bodac! Deze mensen kennen hun vak en dat is natuurlijk heel belangrijk met dit soort gevoelige explosieven. Nadat de mensen van Bodac klaar waren kon het verbouwen beginnen en konden wij een paar maanden later naar onze nieuwe locatie verhuizen