Mooie website laten maken door vrijdagonline.nl

Mijn neef is net als ik ook ondernemer. Hij doet het niet slecht maar vooral online doet hij weinig. Hij heeft wel een eigen website, maar die is dringend aan vervanging toe. Hij vroeg mij om advies om meer actief te zijn op het internet. Natuurlijk was ik bereid om hem te helpen. Een mooie website laten maken is wat jij moet doen vertelde ik hem. Omdat hij hier nog nooit wat mee gedaan had heb ik hem geholpen. Thuis heb ik mijn laptop erbij gepakt en ben ik opzoek gegaan naar een bedrijf die dit soort dingen doet. Ik kwam op verschillende sites terecht die mijn neef zou kunnen helpen. Om erachter te komen welk bedrijf het meest geschikt is ben ik gaan vergelijken.

Mijn neef is zeer tevreden

De beste site volgens mijn vergelijkingen was vrijdagonline.nl. De website ziet er goed uit en er is zat informatie te vinden. Ik ben gaan kijken wat voor sites ze maken en de voorbeelden zien er goed uit. Ik kwam er ook snel achter wat je allemaal op je website kan laten zetten. Dat zijn niet een of twee dingen. Er is namelijk een hele waslijst waar je allemaal uit kan kiezen. Een paar voorbeelden zijn: onbeperkt youtube video’s, een eigen huisstijl en een professionele header slideshow. Dit zijn stuk voor stuk handige dingen om te hebben en er zijn nog veel meer uitbreidingen. Ondertussen had ik deze site doorgestuurd naar mijn neef en hij besloot om dit te doen. Het resultaat was prachtig, en mijn neef was zeer tevreden.