Webshop

Als je een webshop wilt beginnen moet je goed nadenken over een aantal zaken. Zoals wat wil je verkopen, hoe wil je je webshop maken, hoe gaat het met verzenden en promotie. Uiteindelijk kost het bedenken en maken van je webshop al super veel tijd en dan hebben we het nog geeneens over als de webshop echt bestaat. Als je aardig wat startkapitaal hebt kun je in ieder geval één onderdeel van je webshop opzetten aan professionals overlaten. Je kunt namelijk je website laten maken door iemand die wordpress development doet. Dit kun je laten doen door www.stuurlui.nl

Waarom bij dit bedrijf

Maar wat is een wordpress developer precies en waarom moet je dit doen bij stuurlui? Een wordpress developer is iemand die professionele wordpress websites of webshops op maat maakt. Stuurlui is de beste om dit bij te laten doen omdat ze verschillende certificaten en awards hebben. Daarnaast hebben ze 4.8 van de 5 sterren op google reviews. Ook werken ze samen met verschillende bekende merken zoals kwekkeboom. Verder hebben de mensen van stuurlui ook veel ervaring met conversie op mobiele apparaten. Zo werkt de webshop die ze op de computer maken ook op een tablet en een mobiel. 

Doen als je overtuigd bent

Als je overtuigd bent om een wordpress developer in te schakelen bij stuurlui kun je ze op vier manieren bereiken. Ten eerste kun je ze bellen op het telefoonnummer 030 2274000. Daarnaast kun je ze ook een mailtje sturen naar Ahoy@stuurlui.nl. Verder kun je ze ook een vraag stellen op de website door je naam, e-mailadres, telefoonnummer en vraag in te vullen. Als laatste kun je ze ook bezoeken op locatie. Als jullie met elkaar in zee gaan wordt er een een persoonlijk gesprek ingepland. Hierbij worden er vragen gesteld zodat ze de webshop op maat kunnen maken.