Voor oplossingen op afstand en wanneer productie en bewaking opstand noodzakelijk is, kun je prima een beroep doen op Realwear HMT-1. Het apparaat is ideaal om productieapparatuur te upgraden en zeker ook om het niveau van de klantenservice te verbeteren. Door te gaan werken met Realwear HMT-1 kun je bovendien de nodige kosten besparen. 

Realwear HMT-1 al geïmplementeerd binnen BMW en VW

De Realwear HMT-1 maakt je handen overbodig en staat voor veilig werken. Zeker wat betreft de eerstelijnswerker is het met Realwear veel veiliger zoal je de reactietijden en ondersteuning kunt verbeteren. De kosten voor experts bespaar je ook wanneer je gebruik gaat maken van de Realwear HMT-1. Het moge duidelijk zijn, met dit apparaat werk je helemaal handsfree. Sterker nog; ondertussen geldt het als ‘s werelds toonaangevende handsfree tool voor met name samenwerking op afstand. De productiviteit gaat omhoog en er is sprake van continue feedback. Niet voor niets hebben grote merken als BMW en VW de Realwear HMT-1 al volledig geïmplementeerd. 

De handsfree gebruikerservaring mag je gerust uniek noemen

Maak je er gebruik van, dan gebruik je een apparaat dat beter is dan de tablet. De Realwear is minstens zo krachtig, maar wel 100 procent handsfree. Bovendien geldt het als veel slimmer dan wearables. Dat staat nadrukkelijk voor nog meer veiligheid, voor meer CPU en meer camera. De Realwear is PPE-compatibel en het display verschijnt in de vorm van een 7 inch tablet. De handsfree gebruikerservaring is uniek te noemen. 

De toepassingsmogelijkheden zijn echt eindeloos

Met de Realwear HMT-1 heb je de oplossing voor productie, automotive, olie en gas en telegeneeskunde in huis. De toepassingsmogelijkheden zijn eindeloos. Zo leent het zich perfect voor de veiligheidsinspectie van voertuigen en van installaties die afwijken van het plan. Voortgangsstatus controles waren nooit eerder zo gemakkelijk net als kwaliteitsborging inspecties. Ook als technische noodhulp vereist is, is er amper een beter apparaat dan de HMT-1 van Realwear voor te stellen. Slechts zelden vind je een apparaat met zoveel verschillende toepassingsmogelijkheden en met zoveel significante voordelen.

Ook al ideaal voor digitaal document onderhoud

Met de Realwear heb je meteen ook de oplossing voor video problemen met meerdere partijen in je bezit, zoals het ook prima te gebruiken is wanneer sprake is van digitaal document onderhoud. Dat geldt ook voor het testen van primaire en back-up generatoren en voor niet-standaard wijzigingen. De handsfree mogelijkheden zijn bijkans eindeloos en dat maakt dat Realwear een zo goed als onmisbaar apparaat in de markt heeft gezet. Zo los je er problemen met productiefouten gemakkelijk mee op en je kunt met het apparaat zorgen dat je als bedrijf voldoet aan de veiligheidsnormen die aan een bedrijf gesteld worden. Ook als je nieuwe engineers wilt instrueren, begeleiden en ontwikkelen doe je er een beroep op. Site inspectie en walkthrough? Ook daarvoor gebruik je de HMT-1 van Realwear. Je weet dus waarom dit product van Realwear zo geliefd is en zo snel terrein wint. Er zijn weinig vergelijkbare apparaten die zo snel furore hebben gemaakt.