Stratego.work, hét arbeidsbemiddelingsbureau voor ex-militairen

stratego-wrok

Meerwaarde ook buiten Defensie

Steeds meer organisaties zien de meerwaarde van werknemers met een militaire achtergrond. Ex-militairen hebben een bijzondere opleiding gehad en zijn specialisten op uiteenlopende vakgebieden. Met zowel een theoretische als een praktische achtergrond. De combinatie van hun competenties en werkervaring is een meerwaarde voor (inter)nationale bedrijven en (overheids)organisaties en maakt ze ook gewaardeerde collega’s.

Het militair DNA

Ondanks hun verschillende achtergronden en carrières zijn er grote overeenkomsten in hun karakter en waarop ze hun werk aanpakken. Deze overeenkomsten zijn onder andere:

·       aanpassingsvermogen & flexibiliteit

·       kameraadschap & teamplayers

·       discipline & verantwoordelijkheidsgevoel

·       doorzettingsvermogen & volhardendheid

·       geen 8-tot-5-mentaliteit en

·       bereid leiderschap te tonen, maar ook te ontvangen.

Vakspecialisten

Naast deze bijzondere kwaliteiten en overeenkomsten ‘het militair DNA’, beschikken ze ook over competenties, die zeer schaars zijn op de arbeidsmarkt. Wat een militair verkoopt is niet alleen mentaliteit en discipline, maar ook vakspecialismen zoals projectmanagement, ILS, techniek (&ICT) en logistiek. Ze zijn in staat strategisch te werken en na te denken, maar als het moet staan ze ook operationeel met hun voeten in de klei.

Soort diensten

Samen met de opdrachtgever wordt naar een passende capaciteitsoplossingen gekeken via detachering en werving & selectie. Samen met de kandidaat wordt gezocht naar een passende functie. Of het nu gaat om een vast dienstverband of een tijdelijke opdracht. Door de omvangrijke portfolio met kandidaten en de grote kennis van het Defensie en de daaraan gerelateerde industrie lukt het om snel een goede match te vinden.

Bijzondere speler op de arbeidsmarkt

Stratego.work ondersteunt bedrijven en organisaties bij detachering en werving & selectie en heeft als missie de innovatieve sector van Defensie, defensie-industrie en vele andere bedrijven en organisaties te verbinden met kennis en kunde. Met het plaatsen van de bijzondere groep ex-militairen en specialisten uit deze sectoren, wordt de maatschappij en het bedrijfsleven van ervaren en gemotiveerd personeel voorzien, geschikt voor uitdagende banen en projecten in binnen- en buitenland. Zowel de organisatie zelf (Team Stratego), als de kandidaten onderscheiden zich door kennis, kwaliteit, teamwork en resultaatgerichtheid.

Op zoek naar gespecialiseerde en gemotiveerde medewerkers? Neem dan contact op met Stratego.work. Tel. 085 105 4705. Of kijk op de website van, stratego.work. Ben je ex-militair en ben je nieuwsgierig naar wat Stratego.work voor jou kan betekenen? Bekijk onze actuele vacatures hier.