Persoonlijke en betrokken Fysiotherapie in Amersfoort

Je hebt last van lichamelijke klachten, bepaalde bewegingen of een verkeerde houding. Het is belangrijk om hier zo snel mogelijk de juiste behandeling voor te krijgen en hiervoor kan je terecht bij Casa Fysio voor Fysiotherapie in Amersfoort. Er zijn hier fysiotherapeuten die jou bij verschillende klachten kunnen helpen. Ze zijn hier namelijk op meerdere vlakken gespecialiseerd en dat zorgt voor veel mogelijkheden. Bij twijfel is het altijd goed om contact opnemen en je kan dan kosteloos advies krijgen over jouw situatie. Mocht je veel twijfels hebben dan kan je ook op het inloop halfuurtje gaan om jouw klachten uitgebreid te bespreken. Dit kan meer duidelijkheid scheppen. Als jouw klachten al duidelijk zijn of als een telefoongesprek genoeg duidelijkheid geeft kan je heel eenvoudig een afspraak plannen via de online agenda. Dit kan ook via whatsapp en dan kan je de juiste behandeling krijgen. Je leest hier meer over Casa Fysio. Fysiotherapie in Amersfoort is nog nooit zo goed geweest. 

Manuele therapie Fysiotherapie in Amersfoort

Eén van de specialisatie gebieden van deze fysio is manuele therapie. Hierbij is sprake van klachten van gewrichten, ook de wervelkolom en houdingen en bewegingen. De fysio zorgt voor het beter functioneren hiervan en de effecten van de therapie zijn vaak gelijk te merken. Je ervaart minder pijn en meer bewegingsvrijheid.

Kinder manuele Fysiotherapie in Amersfoort

De kinder manuele fysiotherapie in Amersfoort is voor kinderen vanaf 0 jaar tot en met de tienerjaren. Er kunnen namelijk functiestoornissen zijn in de wervelkolom en gewrichten. Dit is vervelend, maar met de juiste behandeling op tijd zullen er een hoop problemen voorkomen worden. Het functioneren voor kinderen is erg belangrijk voor hun ontwikkeling en daarom is het belangrijk dat ze hier de juiste behandeling voor krijgen. Het is een milde therapie en na een paar behandelingen is er al resultaat te zien en zal het kind zich beter kunnen ontwikkelen.

Dry Needling

Dry needling is een techniek waarbij er een zeer dunne dichte naald in triggerpoints geplaatst worden. Triggerpoints zijn vaak de oorzaak van bepaalde klachten en door deze techniek wordt de pijn erg effectief verminderd en spanning ook. Dit zorgt dus voor een verademend gevoel en dagelijkse activiteiten zullen weer veel minder moeite gaan kosten.

Triggerpoint therapie bij fysiotherapie in Amersfoort

Je hebt ook nog triggerpoint therapie en hierbij worden de triggerpoints op een andere manier behandeld. Bij deze techniek wordt er een massage gegeven waarbij er druk wordt gezet op de triggerpoints. Een triggerpoint is meestal actief als er spanning op staat en daarom komt deze tot rust door de techniek en voelt je lichaam meer ontspannen. De fysiotherapie in Amersfoort bestaat uit een team van opgeleide specialisten, gespecialiseerd in alles van manuele therapie tot triggerpoint therapie, en je zal hier een persoonlijke en betrokken behandeling krijgen.