luxe relatiegeschenk

 Vaste klantluxe relatiegeschenk

Wat is er nu leuker dan een goede klant een luxe relatiegeschenk te geven, naar mijn idee niets. Op deze manier kun je iemand bedanken voor alles wat diegene voor jou heeft gedaan. Daarnaast zou jij ze ook kunnen geven aan werknemers, als bedankje voor hun harde werken. Zelf ging ik hiernaar op zoek om aan onze grootste afnemer te geven. Hij was inmiddels alweer 5 jaar vaste klant, dus dat was wel een presentje waard. Ik wilde niets geven wat standaard was, zoals bloemen. Dat vind ik een beetje afgezaagd, maar gelukkig vond ik uiteindelijk iets wat echt perfect is. De webshop waar ik dit gevonden heb, ga ik zeker vaker dingen kopen. De service was ongelofelijk goed, net zoals de prijs, wat ook niet geheel onbelangrijk is natuurlijk.

 luxe relatiegeschenkVaker doen

Het luxe relatiegeschenk heb ik gekocht op Cadeauxperts. Zij hebben een ongelofelijk groot assortiment met voor ieder wat wils. Zelf heb ik uiteindelijk gekozen voor een externe oplader als presentje. Zo kan onze klant altijd online zijn, wat erg past bij wat ons bedrijf voor hem heeft betekent. Wij hebben namelijk zijn hele website gebouwd, waardoor hij beter vindbaar is op onder andere Google en Facebook. Toen ik het aan hem gaf, was hij hier ongelofelijk blij mee. In de toekomst ga ik dit dus zeker vaker doen, want het gaf mij een heel goed gevoel. Daarnaast weet ik zeker dat er nog meer momenten gaan komen, dat dit van pas kan komen. Mocht jij nu ook hiernaar op zoek zijn, neem dan zeker eens een kijkje!