Ken jij de producten van Halder al?

Halder

Mparts is trotse verkoper van Halder producten. Zelf was ik al een tijdje bekend met een paar van deze producten, maar naast de dingen die ik kende verkopen ze nog veel meer.

Meer dan hamers

HalderHalder is een organisatie uit Zuid-Duitsland die internationaal opereert. Halder verkoopt meer dan 7000 producten binnen de handel en industrie. In Nederland worden ze vertegenwoordigt door Mparts, die tevens erkend distributeur is. Naast hamers verkopen ze ook normdelen, modulaire opspansystemen en onderdelen voor de luchtvaart. Het aanbod in hamers is enorm. De hamers zijn niet alleen in verschillende sectoren zoals de bouw, industrie en landbouw te gebruiken, maar ze zijn ook zeker geschikt voor particulieren. De hamers kunnen gemakkelijk online worden besteld. Tevens is het mogelijk om losse onderdelen voor de hamer te kopen, zo hoef je niet meteen de hele hamer te vervangen maar kun je bijvoorbeeld een nieuwe kop kopen. Mocht je niet zeker zijn van wat je nodig hebt, Mparts voorziet al haar klanten van passend advies.

Europese norm

Halder heeft altijd al hoge eisen gesteld en de laatste jaren zijn deze eisen ook overgenomen in de Europese normering. Dit geeft wel aan hoeveel waarde ze hechten aan hun producten. Hierin zijn ze Halderdus een zeer innovatief merk. Dit komt ook naar voren uit de mogelijkheden, het is bijvoorbeeld mogelijk om onderdelen uit alternatieve grondstoffen te laten produceren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor RVS of kunststof in plaats van hout. Neem snel een kijkje op de site van Mparts om alle mogelijkheden te ontdekken!