Handiger worden met Outlook? Volg de Outlook training van AVK

HNW-banner-papierloos (2)De meeste mensen die een mailprogramma gebruiken om e-mails te versturen en ontvangen, maken gebruik van Outlook. Outlook is een eenvoudig programma met veel gebruikers, maar hoewel de meeste mensen wel op de hoogte zijn van de basisprincipes van Outlook zijn er nog veel meer dingen die je kunt leren over dit programma. Wil jij ook handiger worden met Outlook, zodat je nog sneller en gemakkelijker met dit programma kunt werken? Volg dan de Outlook training van AVK.

MSO-banner (1)
Wat wordt er behandeld in de Outlook training?

Alle trainingen van AVK worden gemaakt volgens maatwerk. Dit betekent dat er geen vast programma is, maar dat je als klant kunt kiezen wat je te weten wil komen over Outlook. Enkele onderwerpen die aan bod kunnen komen, zijn de volgende:
– Het principe van Getting Things Done (David Allen).
– Het managen van je e-mail met Outlook, onder andere door middel van het het clean inbox principe en het leggen van een relatie tussen e-mails, taken en contactpersonen.
– Het maken van to-do lijsten.
– Het groeperen van taken in combinatie met prioriteiten.
– Het versturen van vergaderverzoeken.
– Het organiseren van bestanden.
– Het instellen van e-mail filters.

byod-banner-big-2 (1)
Kies een onderwerp dat bij jou past

Als je de Outlook training wil volgen, kies je een onderwerp dat bij jou past. Uiteraard is het ook ogelijk om meerdere onderwerpen te combineren, voor een training die geheel op jouw wensen en behoeften is afgestemd.