Wil je uitbreiden in je bedrijf zodat je meer ruimte krijgt om alle producten op te kunnen slaan maar zie je geen mogelijkheid om hiervoor aan te bouwen? Dan kun je in dat geval ook kiezen voor een extra verdieping op de bestaande vloer. Zo’n vloer staat onder diverse namen bekend maar ook als tussenvloer. Deze naam zegt ook direct wat het is: een vloer tussen de begane grond en het plafond in.

POP-kantelhek
Totale proces

Een bedrijf als Anera BV kan bijvoorbeeld zo’n vloer voor je maken. Ze doen alles zelf van begin tot einde en lassen, walsen en coaten de vloer voor je. Hierna installeren ze de vloer ook in jouw bedrijf. Voor de afwerking ervan kun je denken aan het aanbrengen van leuningen en een trap of de vloer in de juiste kleuren die bij het bedrijf passen schilderen.Schermafbeelding-2017-03-31-om-12.28.10
Kenmerken tussenvloer

Een tussenvloer van Anera wordt opgebouwd met profielen die in elkaar geklikt worden. Hierdoor kan de vloer op elke gewenste grootte gemaakt worden. De vloer verliest geen stevigheid maar kan doordat deze uiterst flexibel is ook gebruikt worden om in één keer grote stukken te overspannen. Hierdoor zijn er ook minder palen nodig om te vloer te stutten, die op de begane grond alleen maar in de weg zouden kunnen staan. De systeemvloer wordt tevens voorzien van ovalen gaten waar de leidingen doorheen gelegd kunnen worden. Hiervoor hoef je dan ook geen extra ruimte meer te gebruiken en heb je nog meer opslagruimte.