3 tips voor het kiezen van een webdesign bureau

Ben jij op zoek naar iemand die voor jouw bedrijf een mooi en professioneel ogende website kan maken? Dan kun je het beste een webdesign bureau inschakelen. Bij deze zoektocht zijn er echter wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Hier zijn drie tips voor het kiezen van een webdesign bureau. 

1. Leiden tot actie

Als een webdesign bureau zijn werk goed doet, creëert hij niet alleen een mooie website die past bij jouw bedrijf, maar zorgt hij er ook voor dat de gebruiker er goed mee kan omgaan. Daarvoor moet hij ervoor zorgen dat jouw nieuwe website overzichtelijk is en daarmee ook een duidelijke navigatie heeft. Daarnaast zijn de kleurcontrasten en de indeling ook heel belangrijk. De bezoeker moet worden overgehaald om te klikken op verschillende pagina’s. De bezoeker moet ofwel worden geleid tot actie. 

2. Zorgen voor een unieke en creatieve stijl

Je wil natuurlijk dat alle ogen gericht zijn op jouw bedrijf en daarvoor is het heel erg belangrijk dat het webdesign bureau een unieke stijl creëert. Om er achter te komen of het webdesign bureau creatief is, kun je een kijkje nemen naar hun portfolio. Als je bijvoorbeeld merkt dat ze elke keer dezelfde trucjes herhalen, dan weet je dus dat ze waarschijnlijk geen unieke website voor jou kunnen creëren.  

3. Is het een klein of groot webdesign bureau?

Dan is er nog de keuze voor een klein of groot webdesign bureau. Vaak is het zo dat een groot webdesign bureau wat professioneler is. Daarom kun je voor grote en ook internationale campagnes terecht bij de grotere bedrijven. Bij een klein bedrijf tref je vaak mensen die wat specialistischer zijn. Daarnaast bieden ze vaak service dat op maat gesneden is voor de klant.

Op zoek naar een specialist op het gebied van web development? De experts van Blue Dragon hebben jarenlange ervaring op dit gebied en gaan graag aan de slag voor jouw nieuwe website!