Finqle logo

Al een tijdje was ik op zoek naar zzp factoring. Van een vriend van mij had ik namelijk gehoord dat dit meer zekerheid bied. Het concept van zzp factoring houdt in dat je een factuur kan verkopen aan een extern bedrijf. De factuur wordt gewoon betaald door het bedrijf en de zorgen van de debiteur nemen zij op zich. Van het gefactureerde bedrag wordt wel eerst een factoring fee afgehaald, maar dat is vaak maar een klein percentage.

Ideaal

finqle_factoring_detailHet leek mij de ideale oplossing voor mijn dubieuze debiteuren. Een keer eerder heb ik namelijk meegemaakt dat een grote klant niet betaalde, omdat hij op het punt stond om failliet te gaan. Destijds heb ik daar zo veel gezeur en problemen mee gehad dat ik dit niet nog een keer wil meemaken.

Bij factoring kan je zelf bepalen welke facturen je verkoopt en welke je zelf afhandelt. Zo zit je niet vast aan die factoring fee. Het zorgt er wel voor dat je als zzp ondernemer meer zekerheid hebt.

finqle_factuur_indienenVia het internet ben ik terecht gekomen bij Finqle. Het bedrijf Finqle stond namelijk ontzettend goed aangeschreven. Toen ik de eerste keer gebruik maakte van Finqle werd alles bevestigd wat ik op het internet had gelezen.

Alles wordt snel geregeld en in de meeste gevallen wordt een factuur overgenomen door Finqle. De communicatie met het bedrijf gaat ook heel erg goed. Aan de telefoon zijn de medewerkers heel erg klantvriendelijk.

De goede service en de snelle afhandeling zijn redenen waarom ik vaak gebruik maak van de diensten van Finqle!