Ik ben al een aantal jaar werkzaam in de transport. Ik vind mijn baan heel erg leuk en dit komt vooral doordat ik samenwerk met ontzettend leuke collega’s. De collega’s zijn namelijk heel erg goed onderling en hierdoor hangt er altijd een prettige sfeer op het werk. Laatst hebben we nog een erg leuk personeelsuitje gehad. We zijn toen met de hele club naar Amsterdam gegaan. Hier had onze teamleider een boot afgehuurd. We zijn toen gedurende de middag met deze boot door alle grachten van Amsterdam gevaren. Dit onder het genot van een heerlijk biertje en een aantal lekkere hapjes. De sfeer zat er enorm goed in en we zijn na dit avontuur met de boot nog doorgegaan naar een leuk restaurant. Bij dit restaurant hebben we heerlijk gegeten en de hele avond gekletst. De eerste werkdag na dit uitje was erg leuk. We hebben gedurende de werkdag allemaal verhalen omhoog gehaald en opnieuw kunnen lachen om de vele grappige dingen die zijn gebeurd. In de transport werken ook veel mannen en dit vind ik zelf ook heel erg leuk. Ik vind namelijk dat er tussen vrouwen veel sneller gezeik ontstaat dan wanneer ik als vrouw zijnde tussen en met de mannen aan het werk ben. Het enige wat verschilt, is dat ik er zelf iets meer moeite aan doe om leuk gekleed op het werk te komen. De mannen zien er altijd een beetje slonzig uit en ikzelf heb dit totaal niet. Zo ook wat betreft werkschoenen. Alle mannen hebben grote lelijke schoenen aan omdat deze lekker zitten. Werkschoenen zijn ook verplicht op ons bedrijf. Toch wilde ik zelf liever een paar werksneakers. Deze werksneakers beschikken wel over de veiligheidseisen die verwacht worden, maar ze zien er daarnaast ook nog eens heel hip uit. Ik heb de werksneakers die ik nu vaak draag gekocht via deveiligheidsschoen.nl. Op deze website hebben ze vele verschillende werkschoenen en werksneakers te koop. De keuze is dus enorm en hierdoor heb ik de schoenen kunnen uitkiezen die het beste bij mijn pasten en ook nog eens een mooi design hadden.

werksneakers voor een comfortabele maar goede werkschoen

Ik ben dus zelf heel erg tevreden met mijn aankoop van de werksneakers via dit bedrijf. De kwaliteit van de schoenen is heel erg goed en de schoenen voldoen ook aan de veiligheidseisen die bij mij op het werk gehanteerd worden. Ook is de site heel erg fijn in gebruik en is er ontzettend veel keuze. Ik kan de site dus zeker aan u aanraden als u ook graag werksneakers wilt die lekker zitten en ook nog eens erg veilig zijn.

Erg tevreden over deze aankoop

Ik ben dus heel erg tevreden over deze aankoop en ik kan de schoenen zeker aan u aanraden. Kortom:

  • Kijkt u vooral eens een keer op deze website
  • Bekijk de verschillende soorten en maten schoenen die hier aangeboden worden
  • Kies de schoenen die u het mooiste vind en die het beste bij u passen

Ik hoop dat u net zo positief bent als ik.