Zelf kies ik altijd voor de Epson inktcartridge

logoGoedemiddag beste mede ondernemers. Zoals jullie weten deel ik mijn ervaringen in de hoop dat jullie hier iets aan hebben. Omdat ik zelf al een hoop heb meegemaakt kan ik jullie van vaak van een goed advies voorzien. Zo heb ik er vandaag natuurlijk ook weer een. Dit blog is dan ook bestemd voor ondernemers die op zoek zijn naar goedkope inkt cartridges. Natuurlijk zijn deze goed van kwaliteit, want je wilt natuurlijk niet dat jouw printer kapot gaat door het gebruik van verkeerde patronen. Zelf gebruik ik de Epson inktcartridge voor mijn printers. Gelukkig heb ik een bedrijf voor jullie gevonden die dit allemaal heeft. Deze firma heet Inktdruppel en biedt zijn producten echt aan voor een lage prijs. Ik weet dit omdat ik al meerdere leveranciers heb gehad voor mijn printers. Ik zie mijzelf als een middelmatige gebruiker. Dit komt omdat ik in de wintermaanden veel moet printen en in de zomermaanden weinig. Ik bestel nu al een paar jaar inktpatronen via inktdruppel.nl en het bevalt mij zeer goed. Vooral de levering is vlekkeloos, want zij hanteren een maximale levertijd van twee werkdagen. Deze garantie geven zij zelf ook op hun website.

epson-origineel-t008-inktdruppel.nl

Natuurlijk veel meer als alleen Epson

brother-compatible-lc-123-set-inktdruppel.nlZoals je zelf ook wel kunt inschatten heeft Inktdruppel natuurlijk meerdere merken die zij verkopen. Zij kunnen namelijk inktpatronen leveren voor elke printer. Naar Epson inktcartridge hebben zij ook merken als HP en Canon. Dit zijn toch wel de drie bekendste merken als het op printers gaat, althans dat is mijn mening. Qua bestel hoeveelheid maakt het ook niet uit, zij kunnen hier elke order aan. Zelf grootschalige orders, hiervoor adviseren ze wel het huismerk.