Een zeer mooie klimgordel met zitbank gekocht

Klimgordel

Nog nooit had ik een klimgordel met een zitbank gezien. Tot ik op de website van VDSTEENXXL terecht kwam. Hier heb ik toch mijn ogen uitgekeken. wat een assortiment hebben zij hier. De ene gordel kan je gebruiken om bergen te beklimmen, de andere om jouw werk goed uit te voeren. Voor mij was het puur zakelijk dat ik hierna op zoek was.

Regelmatig ben ik in de toppen van bomen te vinden. Niet voor de fun, nee puur voor mijn werk. Het is dan ook belangrijk dat deze gordel goed en stevig is en natuurlijk niet te zwaar. Tijdens mijn speurtocht bij deze webwinkel kwam ik de TreeUp Timber Sit tegen. Deze gordel heeft zeker mijn aandacht gekregen. Vooral het zitbankje wat hieraan zit, is een top uitvinding.  Klimgordel

Een klimgordel online besteld bij VDSTEENXXL

Nadat ik van mijn baas te horen kreeg, dat ik nieuw materiaal moest bestellen om mijn werk uit te kunnen voeren, ben ik op zoek gegaan. Eenmaal bij de webwinkel aangekomen viel mijn oog al snel op de klimgordel met een zitbankje. Waarom weet ik niet, maar dit lijkt mij echt geweldig om op te kunnen zitten terwijl ik hoog in een boom zit. Voordat ik tot deze bestelling ben overgegaan had ik nog wat vragen. Daarom heb ik naar deze winkel gebeld, op de website stond ook dat je kon chatten.

Inmiddels heb ik mijn aankoop al binnen en in gebruik genomen. Mijn baas was hier ook zeer onder de indruk van en heeft meteen meerdere hiervan besteld. Nu kan elke werknemer zijn werk beter uitvoeren door deze gordel. Ook mijn baas heeft inmiddels deze webwinkel gevonden en heeft hier al meerdere bestellingen gedaan.

Ben jij ook nieuwsgierig naar het assortiment, neem dan een kijkje op deze site. Want hier is echt heel veel te koop.  Klimgordel