Ik moet over een maand een evenement organiseren. Ik heb samen met mijn muziekschool bedacht om een concert te geven. Wij hebben binnen onze muziekschool heel wat bandjes en solo artiesten. Het lijkt ons heel erg leuk om een loods af te huren en daarin allemaal kleine stands te hebben waar iedereen iets doet. Dan hebben we als het ware allemaal kleine podia waar mensen spelen en kunnen kijken. We hebben er een bar en wat eettentjes. Iedereen kan gezellig langskomen en komen kijken. Tot familie, tot vrienden en vriendinnen alles kan en mag. Wij hebben een loods gevonden die ons perfect lijkt. Ik kwam op quickspace.eu.nl en daar heb ik iglotenten gevonden en die vond ik zo ontzettend mooi en gaaf. Die moesten wij hebben. Wij hebben de iglotenten gehuurd en het staat prachtig. Het opbouwen van de iglotenten ging heel snel en de akoestiek is enorm goed. Wij zijn trots op onze keuzes en het evenement is echt geslaagd. De uitstraling van de tenten was perfect en het gaf dus ook meteen sfeer. Ik vind het leuk om te zien dat het ook iets is wat je niet vaker ziet waardoor het speciaal blijft. Ik raad het echt iedereen aan om iglotenten te huren bij een evenement.

Ik heb iglotenten gehuurd

Ik heb via deze site iglotenten gehuurd om een geslaagd evenement te organiseren. Wij hebben met onze muziekschool een heel tof evenement neergezet en dat is heel goed gelukt. Ik ben dus heel erg trots op iedereen.

Wilt u ook een mooie ruimte?

Mocht u ook een mooie ruimte willen, dan kunt u:

  • Even naar quickspace.eu/nl surfen
  • Kijken of dit iets is
  • Kijken of iglotenten ook iets voor u is

Gaat u dus zeker hierheen voor iglotenten, want het ziet er prachtig uit en het is ook nog eens heel handig.