Wilt u een landelijke villa laten ontwerpen?

Toen wij te horen kregen dat wij het perceel van de buren konden kopen, hebben wij gelijk knopen doorgehakt. Het was namelijk zo dat wij ons huis graag wilden slopen en dan een nieuw huis wilden bouwen. De buren hadden ook een bouwval en door hun woning en erf te kopen, konden wij nu onze droom verwezenlijken: een landelijke villa bouwen. Het perceel zouden wij namelijk heel ruim kunnen maken en dan zou een landelijke villa daar perfect op kunnen staan. Wij zijn toen gaan kijken naar mogelijkheden om een architect te vinden die ons kon helpen met het ontwerpen van onze landelijke villa en wij hebben gezien dat wij naar de site atelier3.nl moesten gaan. Deze site maakte een heel goede indruk op ons en wij zagen dat deze architect ook ervaring heeft met het maken van een landelijke villa.

Wij lieten hier onze landelijke villa ontwerpen

Wij wilden graag een stijlvolle, landelijke villa laten maken en wij hebben geen seconde spijt van het feit dat wij dit kantoor in de arm genomen hebben. Deze architect weet wat die moet doen om echt een mooi en bijzonder geheel te maken. Als u dus ook graag een landelijke villa wilt, maar nog niet weet hoe u dit allemaal moet vormgeven, dan kunt u hier ook eens op de site gaan kijken. Ik denk namelijk dat u hier al heel veel inspiratie kunt vinden.

Wij gaan binnenkort bouwen

Wij hebben de bouwplannen inmiddels in huis en wij hopen dat wij binnenkort kunnen beginnen met het maken van onze landelijke villa. Kortom:

  • Kijk even op de site atelier3.nl
  • Bekijk wat dit kantoor allemaal voor u kan doen
  • Neem een keer contact op om uw wensen door te nemen

Wij hopen dat u hier net zo goed geholpen zult worden als dat wij dat worden.