Werk efficiënt door het uitbesteden van backoffice uitzendbureau

Als je een eigen uitzendbureau bent begonnen, dan heb je te maken met een uitgestrekte administratie. Als je een bedrijf hebt, dan heb je sowieso al snel een vrij uitgebreide boekhouding, maar een uitzendbureau moet per werknemer een administratie bijhouden. Dat is inclusief de loonadministratie en alles wat er verder bij komt kijken. Je core business is dus het uitzenden van uitzendkrachten naar bedrijven die personeel nodig hebben. Om je daar volop mee bezig te kunnen houden, doe je er goed aan om de backoffice uitzendbureau uit te besteden. Daardoor hoef jij je niet met deze backoffice uitzendbureau bezig te houden. Dat maakt het werk als eigenaar van een eigen uitzendbureau ook een stuk efficiënter en overzichtelijker. Je hoeft immers niet meer alles zelf te doen en kunt de meer administratieve taken zoals de backoffice uitzendbureau dan aan professionals overlaten. De verantwoordelijkheden en risico’s die met backoffice uitzendbureau gepaard gaan, ben je dan ook kwijt. Je gaat als het ware in zee met een partner die de lasten van je schouders neemt. Zaken als ziekteverzuim zijn dan voor jou niet langer een issue als je de backoffice uitzendbureau gaat uitbesteden. Ook het vergaren van potentiele werkgevers die belang hebben bij jouw uitzendkrachten, kan gestroomlijnd worden als je de backoffice uitzendbureau gaat uitbesteden. Als zelfstandig ondernemer heb je het met een eigen uitzendbureau druk genoeg. Mocht je eerst bij een uitzendbureau hebben gewerkt, dan werd de backoffice ook geregeld door een interne afdeling binnen het uitzendbureau. Jij kon je dan met de taken bezig houden waarvoor je was aangenomen. Op het moment dat je voor jezelf begint, moet je alles in wezen zelf doen. Door in zee te gaan met One, kun je dezelfde structuur handhaven zoals je die gewend was. Je kunt je bezig blijven houden met de core business en dankzij One is de backoffice uitzendbureau ook goed geregeld. Je hebt dan in ieder geval geen omkijken naar de administratie, financiële en juridische kant van het hele uitzendbureau. De backoffice uitzendbureau is bij One in goede handen. Het geeft dan ook meteen een stukje vertrouwen, omdat je weet dat je er niet alleen voor staat en dat zulke technische zaken goed worden geregeld. Al met al is het dan ook alleen maar goed om op de goede service van One te vertrouwen, want de kans dat je dan slaagt met je eigen uitzendbureau wordt daardoor alleen maar groter.

Werk efficiënt door het uitbesteden van backoffice uitzendbureau

Kijk op oneps.nl voor informatie over back office uitzendbureau

Mocht je graag precies willen weten wat je precies mag verwachten van One als je de backoffice uitzendbureau gaat uitbesteden, dan kun je terecht op de website van oneps.nl. Hier lees je meer over de verschillende voordelen waar je van profiteert als je gebruik maakt van de diensten van One. Denk bijvoorbeeld aan voordelen als:

  • Uitingen met je eigen logo
  • Gratis ijzersterke intermediairsportal
  • 100% paperless inclusief digitaal ondertekenen
  • Gratis doorplaatsen vacatures naar 15+ jobboards

Neem contact op met One

Mocht je meer willen weten of juist alvast een afspraak willen maken om zaken door te spreken, dan kun je uiteraard altijd contact opnemen met One.