Welkom bij Crazy Kitchen

Zoek je een ruime, modern ingerichte locatie voor een feest, diner of evenement? Of plan je een event op een mooie locatie en wil je daar heerlijk vers eten en drinken bij? Bij Crazy Kitchen ben je aan het juiste adres! Onze chef-kok Rinse verzorgt met zijn team high quality lunches, diners, borrels en meer. Alles met een creatieve inslag en liefde voor eten en omgeving. Onze partymanager Olivier Schilte kleedt de rest van het event aan, van muziek tot (thema)versiering. Niets is ons te gek, welkom bij Crazy Kitchen!

Unieke locatie in Amsterdam

De grote, industriële feestzaal van Crazy Kitchen is uniek in Amsterdam. De ruimte is op maat te maken voor elk gezelschap en iedere soort bijeenkomst. Ons team heeft vele jaren ervaring met het organiseren van evenementen, van verjaardagsfeest tot bruiloft en van bedrijfsuitje tot jubileum. We denken graag met je mee over een spetterend feest, een luxe lunch of een intiem private dinner amsterdam.

Crazy Kitchen is een officiële trouwlocatie, waar de huwelijksvoltrekking, de receptie en het feest op dezelfde plek kunnen plaatsvinden. Samen met het team van Crazy Kitchen kun je jouw speciale dag compleet op maat gemaakt invullen. Trouwen op locatie amsterdam kent eindeloze mogelijkheden en is daarom perfect voor iedereen!

Catering op locatie

Wil je genieten van onze verse, seizoensgebonden smaakmakers op je eigen locatie? Dat kan! Crazy Kitchen verzorgt buffetten op locatie voor elk moment van de dag. Heb je een teamdag? Dan kun je bij ons de lunch bestellen die jullie weer nieuwe energie geeft. Of sluit de dag af met een gezellige borrel of diner, om nog even ontspannen na te praten. Ook voor jubilea, verjaardagsfeesten of een babyshower bereiden we heerlijke maaltijden en hapjes en verzorgen we de presentatie én de afwas. Bestel onze event catering amsterdam voor een moment van onbezorgd genieten, geheel aangepast op jouw wensen.

Graag tot ziens in Amsterdam!