Welke tweedehandse kantoormeubelen zijn er?

Tweedehands kantoormeubelen

Heb je recent de stap gezet en ben je begonnen met je eigen bedrijf? Het zijn op dit moment moeilijke tijden en het is absoluut niet gemakkelijk om in een crisis een eigen bedrijf te beginnen. Toch ben heb jij het aangedurfd om te gaan ondernemen. Je hebt een leuk kantoortje weten te krijgen, maar nu moet je deze nog gaan inrichten.

Je hebt natuurlijk wel wat gespaard, maar de kosten om je kantoor te gaan inrichten heb je zwaar onderschat. Je wilt een goede start maken, maar een leeg kantoor is geen optie. Heb je er eens over nagedacht om tweedehands kantoormeubelen te kopen? 

Tweedehands kantoormeubelen

Richt je kantoor in met tweedehands meubelen

Je inrichting hoeft niet allemaal nieuw te zijn, heel veel tweedehands meubelen zijn nauwelijks tot niet gebruikt. Vaak zit er een stigma rond tweedehands meubelen, maar dat hoeft helemaal niks te betekenen. Bij Multiratio geven wij kantoormeubelen een tweede leven. Wij verkopen alles voor een ergonomisch, modern en opgeruimd kantoor. Zo kan jij je lege kantoorruimte vullen met refurbished kantoormeubelen.

Refurbished betekent eigenlijk de meubels schoongemaakt worden, opgefrist en gerenoveerd worden. Als je een refurbished kantoormeubel koopt kan je verwachten dat altijd gecontroleerd is. Loop je tegen een probleem aan? Dan kan je altijd contact opnemen met de servicedienst.