Waarom tweedehands horeca meubelen kopen een goed idee is

Als horecaondernemer weet ik maar al te goed dat het zoeken naar leuke meubelen van goede kwaliteit soms een uitdaging is. Daar heb ik nu gelukkig een oplossing voor gevonden, namelijk tweedehands horeca meubelen kopen! Bij Super Seat heb ik een aantal unieke tafels, stoelen en banken voor in mijn zaak gekocht en daar ben ik heel blij mee. In dit artikel vertel ik je waarom.

Scherp geprijsd

Als ondernemer moet ik constant zakelijke afwegingen maken als ik geld uitgeef. Dit is bij de aankleding van je zaak wel moeilijk! Aan de ene kant wil je namelijk niet al te veel geld uitgeven, maar aan de andere kant wil je natuurlijk wel dat jouw zaak er gezellig uit komt te zien. Gelukkig kun je bij Super Seat tweedehands horeca meubelen kopen voor scherpe prijzen!

Unieke stijl

Ik vind interieur-styling heel leuk en de aankleding van mijn zaak zie ik als afspiegeling van mijn persoonlijke smaak. Ik ben bijvoorbeeld helemaal gek op vintage en daarom leek het me leuk om een mooie vintage bank te kopen bij Super Seat. Hier heb ik een supergave vintage bank op de kop weten te tikken! Deze bank heb ik nog nergens anders gezien, dus daar ben ik enorm trots op. Door tweedehands meubelen te kopen, kun je je zaak in een unieke stijl inrichten en heb je geen dertien-in-een-dozijn-interieur!

Beter voor het milieu

Tenslotte is tweedehands horeca meubelen kopen natuurlijk ook beter voor het milieu. Dit komt doordat je oude meubelen een nieuw leven geeft en dus voorkomt dat ze op de vuilnisbelt belanden. Ik vind het onnodig om altijd alles maar nieuw te moeten kopen, zeker als je bij Super Seat ziet dat er ook genoeg leuke tweedehands spullen zijn! De meubels die ik bijvoorbeeld gekocht heb, zien er nog zo goed als nieuw uit.