Waarom je flexwerkplekken zou moeten proberen

flexwerkplekken

Ben jij klaar met het geroddel van collega’s in de kantoortuin? Of helemaal klaar met het thuiswerken tussen de rommel? Kijk dan eens naar de mogelijkheid om te werken vanaf een flexwerkplek. Dit biedt je voldoende afwisseling en andere voordelen om je werk met hernieuwde energie en gemotiveerd uit te kunnen voeren. 

Faciliteiten

Bij veel flexwerkplekken zijn er goede plekken beschikbaar vanaf waar je je werkzaamheden uit kunt voeren. Is dit toevallig bij het koffietentje bij jou om de hoek? Dan kun je tussendoor ook nog eens genieten van een goede koffie. Zo steun je de lokale ondernemer en kun je zelf je werk uitvoeren vanaf een nieuwe locatie. Vaak vraagt een eigenaar van een flexwerkplek om een kleine vergoeding in de vorm van een bijdrage of consumptie. Kies dus een lekker koffie- of eettentje om twee vliegen in één klap te slaan. Op Flexwerkplek.nl kun je zelf een leuke plek uitzoeken om een dagje te werken.

Ontmoetingsplek

Wil jij graag nieuwe mensen ontmoeten, buiten de collega’s die je normaal gesproken op kantoor ziet? Ook dan is het werken vanaf een flexwerkplek een aanrader. Vaak vind je hier mensen die ook op zoek zijn naar een andere omgeving, waarin ze nieuwe mensen kunnen ontmoeten en wellicht ook nieuwe zakelijke contacten kunnen opdoen. Is er een lastig project waarbij je vastloopt? Wellicht spreek je iemand die al ervaring heeft op dit gebied of kun je brainstormen met andere personen om nieuwe ideeën op te doen. 

Inspirerend

Er zijn genoeg flexwerkplekken op inspirerende plekken te vinden. Denk hierbij aan een flexwerkplek in een universiteit, waar je heel de dag tussen de studenten verblijft, of denk aan een flexwerkplek in een historisch of hypermodern gebouw. Er is altijd wel een toffe flexwerkplek bij jou in de omgeving te vinden, want flexwerken is hip! 

Overal te vinden

Ben jij op zoek naar een werkplek in Amsterdam? Je kunt er zeker van zijn dat er genoeg leuke locaties te vinden zijn, waar je hernieuwde energie en motivatie op kunt doen om je werkzaamheden voor die dag goed uit te voeren. Flexwerkplekken schieten namelijk als paddenstoelen uit de grond omdat er veel behoefte is aan werken vanaf een andere locatie dan de vaste locatie die mensen gewend zijn. Zeker na de corona periode waarbij mensen veel thuis zaten, is het logisch dat mensen graag hun horizon verbreden en op zoek gaan naar inspirerende locaties en mensen.