Waarom investeren in vacuümheffers als tilhulp?

tilhulp

Een vacuümheffer is een ideaal hulpmiddel voor alle beroepen waar veel wordt getild. Door een tilhulp in te schakelen voorkom je dat medewerkers rugklachten ontwikkelen. Wanneer er een slechte houding wordt aangenomen bij het tillen kan dit erg slecht zijn voor het lichaam. Het verzuim kan hierdoor flink omhoog gaan wat weer in de kosten kan lopen. Daarnaast wil je jouw medewerkers tevreden en gezond houden. Een vacuümheffer is een goede uitkomst en zorgt ervoor dat je rug minder wordt belast en dat het optillen makkelijker wordt. Een vacuümheffer is een tool die op een zwaar object kan worden bevestigd waardoor het optillen, het draaien en het verschuiven van zware objecten makkelijker wordt.

Extra productiviteit op de werkvloer

Een vacuümheffer zorgt ervoor dat de productiviteit op de werkvloer hoog blijft. Dit komt doordat medewerkers minder snel lichamelijke klachten zullen ervaren en de tilhulp zorgt voor een betere en snellere doorstroom. Ook voor grote zakken die normaal met machines worden vervoerd kan de tilhulp uitkomst bieden. De vacuümheffer komt in verschillende uitvoeringen en kan worden gebruikt voor kleinere maar zware objecten of voor grote en zware objecten. De tilhulp is zowel binnen als buiten te gebruiken. 

Waar vind je een goede tilhulp?

Bij BPL Handling heb je de keuze uit diverse soorten tilhulpen. Deze zijn stuk voor stuk gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm en ze voldoen aan alle veiligheidsaspecten. Een vacuümheffer zorgt ervoor dat er efficiënter kan worden gewerkt en dat medewerkers niet met pijn in de rug naar huis gaan. Hierdoor blijft de sfeer op het werk goed wat weer zorgt voor meer productiviteit. Er is een tilhulp voor diverse soorten materialen. Werk je veel met karton of juist met metaal? Dan kun je een tilhulp aanschaffen die hier goed mee samengaat. Ook voor rollen, assen, vaten en tonnen of bakken en kratten zijn er diverse tilhulpen. Een tilhulp zorgt er daarnaast niet alleen voor dat een object getild kan worden maar het maakt het ook mogelijk om zwarte objecten te kantelen of te draaien. Hierdoor heb je een 360 graden controle over het product zonder dat je daar lichamelijk moeite voor hoeft te doen.