Voordelige HP inktcartridges bestellen doe je zo!

Niemand houdt ervan om teveel geld te betalen, zeker wanneer dat helemaal niet nodig blijkt te zijn. Zelf ben ik vertantwoordelijk voor de inkoop van kantoorartikelen bij het bedrijf waar ik werk en ik probeer dan ook altijd op de kosten te letten. Iets wat ik nu al een aantal maanden doe is het voordelig bestellen van HP inktcartridges. Wij maken veel gebruik van de printers op werk en daarom gaat de inkt er altijd vlug doorheen. Ik was altijd van mening dat een HP printer ook voorzien diende te worden van HP inktcartridges, maar nu ben ik erachter gekomen dat dit helemaal niet hoeft. Wist jij namelijk al dat er verschillende cartridges te koop zijn van een huismerk? Lees verder en ontdek of jij mogelijk ook kunt besparen op dure inkt!

HP inktcartridges van het huismerk

Iedereen weet dat huismerken een stuk goedkoper zijn dan dure merken zoals HP, Canon of Epson. Dit is eigenlijk altijd het geval, kijk maar eens naar producten in de supermarkt. Ook daar valt het op dat huismerken een stuk goedkoper zijn, terwijl deze producten vaak niet onder doen voor de duurdere merken. Ook voor de inkt van printers is dit het geval en ik ben mij hier eens in gaan verdiepen. Zo kwam ik uit op de website van Uwcartridgewinkel.nl waar ze zich volledig richten op alternatieven van dure cartridges. De originele HP cartridge die je normaal misschien gewend bent kan vervangen worden voor een huismerk HP inktpatroon. De kwaliteit is gelijkwaardig, de inhoud van de huismerk cartridge is groter en de prijs een stuk lager. Ik heb meerdere soorten prints gemaakt en zo kwam ik erachter dat de kwaliteit van het huismerk net zo goed is als die van de originele HP inktcartridge. Zo betaal je dus een stuk minder voor dit product en zeker wanneer je een grote afnemer bent kun je hier veel op besparen. 

Probeer het zelf ook eens een keertje uit! 

Ik zou iedereen willen aanraden om zelf ook eens een keer uit te proberen wat je van de kwaliteit vindt op het moment dat je een product van het huismerk besteld. Je spaart een hele hoop geld uit en dat terwijl de kwaliteit van de afbeeldingen en prints gelijk blijven. Ik heb gemerkt dat alle printers naast HP inktcartridges, ook het huismerk cartridges accepteren en daardoor hoef je je dus geen zorgen te maken. Natuurlijk hoef je niet in één keer een hele voorraad in te slaan. Daarnaast kun je misschien eens om je heen vragen of er meer mensen zijn die printen met soortgelijke inkt. Ik hoop dat je iets hebt aan bovenstaande tips en dat je niet langer teveel betaald voor jouw HP inktcartridge!