Voor mijn nieuwe bedrijf rijbewijs be halen!

rijbewijs be

Ik begin binnenkort een nieuw bedrijf en ga om die reden mijn rijbewijs be halen. Dit rijbewijs geeft mij de mogelijkheid om spullen makkelijker te verplaatsen met behulp van een aanhanger.

Verhuisservice

rijbewijs beIk ga een verhuisservice beginnen en dan kan mijn rijbewijs be natuurlijk niet ontbreken. Ik heb inmiddels mijn eerste proefles gehad en de instructeur denkt dat ik niet veel lessen nodig zal hebben, dat is natuurlijk fijn want dat scheelt in de kosten. Gelukkig zijn er bij Osseforth ook mogelijkheden om achteraf in termijnen te betalen. Dit lijkt me helemaal handig voor scholieren en studenten die niet elke maand een paar honderd euro tot hun beschikking hebben. Gelukkig heb ik zelf wat geld op een spaarrekening staan waarmee ik het kan betalen. Met een normaal rijbewijs mag je alleen rijden met aanhangers tot 750 kg, met B+E mag ik dalijk rijden met een aanhanger of oplegger tot een gewicht van maar liefst 3,5 ton. Daarmee kan ik zeker weten heel veel verhuizen en ik weet dus ook bijna zeker dat ik er onwijs veel plezier van ga hebben. Als het zo gaat lopen hoe ik hoop dan heb ik het geld wat ik erin geïnvesteerd heb, zo weer uit.

Goede eerste indruk

rijbewijs beMijn eerste rijles was prettig, ik voelde mij op mijn gemak. Ik wist natuurlijk van tevoren al hoe het zou gaan, het lijkt namelijk best wel op een normale rijles. Toch vond ik het een beetje spannend maar dat ging snel weg. Ik zou deze rijschool zonder meer aan iedereen die ik ken aanraden!