Verzendzakken bestel je heel gemakkelijk online

Verzendzakken kunnen heel handig zijn voor als je kleine items moet versturen. De transparante verzendzakken zijn daar uitermate voor geschikt. Het is dan voor de ontvanger in één oogopslag duidelijk wat er in de zak zit. Je kunt in deze transparante verzendzakken losse onderdelen versturen en er direct de handleiding bijvoegen. Je kunt deze zakken natuurlijk ook voor andere zaken gebruiken. Er zijn ook zakken die speciaal geschikt zijn voor het verzenden van belangrijke papieren. Deze kunnen goed afgesloten worden en zijn stevig genoeg om de papieren mooi recht in te bewaren. 

Laat verzendzakken bedrukken voor jouw bedrijf

Verstuur je voor je bedrijf veel folders of brochures? Dan kan het de moeite waard zijn om verzendzakken te bestellen met een eigen bedrukking. Zo is het voor al je klanten al snel duidelijk dat er post is van jouw bedrijf. De bedrukking is al mogelijk vanaf een oplage van 5.000 zakken. Dan kun je in ieder geval even voort. Het is wel belangrijk om je het volgende te realiseren: als de zak eenmaal is dichtgeplakt, dan is deze niet meer zonder schade te openen. Dicht is dus dicht. Het is ook een soort garantie voor de ontvanger. Het valt direct op als een zak geopend is voor deze de juiste bestemming heeft bereikt.

Bestel brievenbusdoosjes bij dezelfde webshop

Je kunt behalve verzendzakken ook brievenbusdoosjes en andere verpakkingsmaterialen online bestellen. Het is natuurlijk afhankelijk van wat je wilt versturen voor welke verpakking je kiest. Heb je een grote poster te versturen? Dan kan het juist weer verstandig zijn om een ronde, vierkante of driehoekige kokers te gebruiken. Heb je een zeer breekbaar item dat per post moet worden verstuurd? Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je voldoende opvulmateriaal in huis hebt. Je kiest dan voor een doos die precies past, niet te groot en niet te klein, je vult deze doos compleet af met noppenfolie of houtwol.

Alles in dezelfde webshop bestellen, dat is wel zo fijn

Online shoppen raakt meer en meer ingeburgerd. Dat geldt net zo goed voor particulieren als voor zakelijke inkopers. Om een bedrijf te kunnen runnen, zul je bepaalde zaken op voorraad moeten hebben. Je kunt dan, behalve aan je inventaris, ook denken aan alle verschillende soorten verpakkingsmateriaal. Alle dozen worden plat bij je aangeleverd. Zo nemen ze het minste ruimte in in je magazijn. Je vouwt alleen die dozen die je nodig hebt. De enige uitzondering zijn de ronde kokers. Die krijg je rond aangeleverd.