Vergelijken zakelijke rekeningen

Bent u opzoek naar een zakelijke lening als zelfstandige ondernemer. Dan kunt u bij zzp daily uw zakelijke rekening vergelijken. Hier worden de zakelijke rekeningen van verschillende banken in een handig overzicht geplaatst. Zo kan er in een snelle blik worden gezien wat de kosten zijn voor uw zakelijke lening bij die bepaalde bank. Op de site ziet u verschillende banken onder elkaar met daarbij hun vaste kosten die zijn bekijken. Let wel op er staat hier een bedrag die je maandelijks of jaarlijks moet betalen om gebruik te mogen maken van een rekening, met daarbij een bankpas en internetbankieren. Per bank staan kort de kosten van het 2e jaar. Dit komt doordat het eerste jaar vaak gratis is. Dit lijkt aantrekkelijk, maar laat je hierdoor niet verlijden, dit zijn starterskortingen. Ze gaan ervanuit dat je langer dan 1 jaar gaat ondernemen. Per zakelijke rekening van een bank staan ook kort de voordelen, nadelen en voorwaarden voor de rekening. Om op meer detail in te gaan moet uw klikken op meer informatie op de site. 

Kosten zakelijke rekening

Maar met het vergelijken van zakelijke rekeningen ben je er nog niet als alleen de vaste kosten zijn vergeleken. U moet ook rekening houden met variabele kosten. Dat zijn kosten die afhangen van het aantal transacties die u doet. Transacties zijn gratis bij een privérekening, maar kosten geld bij een zakelijke rekening. Dit komt doordat een bank meer kosten maakt bij zakelijke klanten. Daarnaast doe je zakelijk meestal meer transacties dan privé. Een bijschrijving, afschrijving, automatische incasso of acceptgiro betaling worden gezien als een transactie. Er staat een overzicht op de site van het kleine bedrag die verschillende banken in rekening brengen voor iedere transactie. Hierbij staan ook aangegeven of er een bepaalde hoeveelheid transacties gratis worden gegeven.

Bank kiezen voor een zakelijke rekening

De kosten van een zakelijke rekening spelen een belangrijke rol in het vergelijken van zakelijke rekeningen. Toch zijn kosten niet alles. Een fijne, gebruiksvriendelijke bank die aan uw eisen voldoet en u te hulp schiet als u vragen of problemen hebt is ook erg belangrijk voor een goede zakelijke rekening. Dus kijk niet alleen naar de prijs, maar ook naar de mogelijkheden en service die de banken bieden. Bij zzp daily vinden ze de zakelijke lening van knab de beste voor zzp’ers en kleine ondernemers. Bij knab bank hebben ze naast een lage prijs een super goede klantenservice. Het is een vrij jonge bank, maar heeft wel al veel succes behaalt. Het is de snelst groeiende bank in Nederland. De kwaliteit van de bank blijft ondanks de snelle groei hoog, de klanttevredenheid ligt erg hoog. Ook kan er worden gekeken naar duurzaamheid van een bank. Dan kan u het best gaan voor een zakelijke rekening van Triodos. Die dragen bij aan een groene, eerlijke en duurzame wereld. Kortom er kan op genoeg criteria worden gekozen welke zakelijke rekening uw wilt nemen.