Nadat u ziek wordt heeft u meestal twee jaar het recht om doorbetaald te worden door uw werkgever. Soms is dit niet mogelijk doordat u bijvoorbeeld een tijdelijk contract had. In dit geval heeft u vaak recht op ziekengeld. Dit is echter alleen als u ook voldoet aan het arbeidsongeschiktheidsbegrip. Indien u niet voldoende arbeidsongeschikt bevonden wordt komt u niet in aanmerking voor ziektegeld. Dit is natuurlijk een ontzettend vervelende situatie als u zelf weet dat u echt niet in staat bent om te werken.

Bij een UWV bezwaar kan u een advocaat inschakelen die hierin gespecialiseerd is. Met behulp van een goede advocaat kunt u een UWV bezwaar maken en zo hopen toch nog in aanmerking te komen voor ziekengeld. Een goede advocaat kan u niet alleen helpen met het maken van UWV bezwaar, maar ook met het aanvragen van verschillende uitkeringen en voorzieningen. Zo weet u zeker dat u ook daadwerkelijk krijgt waar u recht op heeft.

Welke advocaat kan u helpen met UWV bezwaar

Een erg goede advocaat gespecialiseerd in UWV bezwaar en vergelijkbare gevallen is meneer Van Wegen. Deze advocaat heeft ontzettend veel ervaring met socialezekerheidsrecht. Hierdoor maakt u veel kans op de beste uitkomst. Advocaat Van Wegen is ook telefonisch te bereiken voor als u vragen heeft. Ik kan u deze advocaat erg aanraden als u bezwaar wil maken tegen het UWV. Zonder advocaat is de kans klein dat u hier iets tegen kunt beginnen, maar met een goede advocaat staat u een stuk sterker in uw schoenen.