Top 5 bedrijfsuitjes in Haarlem voor jou en je collega’s

Kerst show

Wil je een leuk bedrijfsuitje organiseren voor jou en je collega’s? Ook in Haarlem valt van alles te beleven. Laat je inspireren door de beste ideeën voor een bedrijfsuitje in Haarlem!

#1. PubQuiz

De PubQuiz is het ideale bedrijfsuitje voor gezelschappen vanaf 12 personen! De quiz vindt plaats in een sfeervolle setting, onder begeleiding van een enthousiaste quizmaster. Met uiteenlopende vragen over o.a. algemene kennis, muziek, film en sport krijgt iedereen de kans om zich te laten gelden. De PubQuiz is een gezellig en toch competitief bedrijfsuitje waarbij samenwerking en plezier voorop staan.

#2. Crazy 88

Crazy 88 is een bedrijfsuitje waarbij de groep in teams wordt verdeeld. Elk team gaat op pad met een videocamera en streeft ernaar om zoveel mogelijk filmopdrachten uit te voeren. Jullie komen daarbij langs allerlei leuke plekken in de stad. Aan het einde van de dag is er een gezamenlijke vertoning van de leukste filmpjes, die jullie op een USB-stick mee naar huis krijgen. Dit bedrijfsuitje zal iedereen nog lang bijblijven!

Moorddiner

#3. Moorddiner

Tijdens het Moorddiner worden jullie op de plaats delict ontvangen door een agent. Iedereen krijgt een rol, rolbeschrijving, script, kleding en attributen. En daarna gaan jullie aan de slag om de moord op te lossen! Niets is wat het lijkt, niemand is te vertrouwen. Spannende verhoorrondes leiden tot een schokkende ontknoping. Kan iemand achterhalen wie de dader is?

#4. Levend Monopoly

Levend Monopoly is de leukste variant van het beroemde bordspel! Tijdens dit tactische teamspel wordt een plattegrond van de stad als monopolybord gebruikt. Elk team bedenkt een eigen strategie om zoveel mogelijk straten te veroveren. Daarbij krijgen jullie constant updates van de Bank. Het team met de meeste lucratieve deals verovert de Levend Monopoly Trofee!

escape room

#5. Escape Diner

Tijdens het Escape Diner wordt de groep in teams verdeeld. Per team worden enkele tafelgenoten aan elkaar vastgeketend. Vervolgens moeten de teams aan de slag om de codes van de cijfersloten te kraken. Welk team lukt het om als eerste de handen weer vrij te krijgen en de kluis te openen? Een vermakelijk en tactisch spel dat garant staat voor een avond vol plezier!