Vaststellingsovereenkomst

VaststellingsovereenkomstVandaag heb ik een gouden tip voor alle werkende in Nederland. Wanneer u een baan heeft maar uw wordt ontslagen wat moet u dan? Zonder baan heeft u geen inkomsten, hoe gaat u uw zelf dan onderhouden wat dacht u van uw woning? Nou zorg er dan voor dat er een goede Vaststellingsovereenkomst wordt vast gesteld zodat u niet in de financiële problemen terecht komt.

Mijn broer is afgelopen maand ontslagen uit een top functie. Hij verdiende veel geld en daar is hij ook naar gaan leven. Hij heeft een geweldig gezin, een mooie auto en een mooie woning. Maar zonder baan had hij geen inkomen en kon deze kosten niet meer betalen. Het was voor hem dan ook een must om een goede Vaststellingsovereenkomst te laten vaststellen. Zodoende is hij opzoek gegaan naar een advocaten kantoor die dit voor hem kon gaan regelen.

Aegis advocaten

Aegis advocaten!

Na een tijdje het internet bekeken te hebben kwam mijn broer terecht bij het advocatenkantoor Aegis. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het afsluiten van zo’n overeenkomst. Vandaar dat mijn broer het besluit nam om Aegis in te huren.

Zie hieronder de aandachtspunten die gecheckt worden door Aegis advocaten

  • of de inhoud van de overeenkomst uw recht op ww niet in gevaar brengt
  • of de aangeboden vergoeding correct is berekend
  • of u per einddatum direct recht heeft op een WW-uitkering
  • of het concurrentiebeding/relatiebeding na de einddatum nog op u van toepassing is
  • of u de leaseauto direct moet inleveren

Dankzij deze aandachtspunten heeft het advocaten kantoor ervoor gezorgd dat mijn broer een half jaar loon uitgekeerd heeft gekregen. Hij heeft dus een half jaar de tijd om een nieuwe baan te vinden, en dat is natuurlijk geweldig!