Tip: schakel Bill Incasso in om facturen te innen

1Vandaag weer een bijzondere tip van mijn hand, en wel over een incassobureau dat mij na aan het hart gaat. Klik hier om meer te lezen over Bill Incasso, het bureau waar ik op doel. In het verleden heb ik hier dikwijls mee te maken gehad toen ik bij diverse winkels werkte en ik van dichtbij mee kon maken hoe de eigenaren hier omgingen met incasso’s die geïnd dienden te worden.

Eindelijk resultaat van uw debiteuren

6Velen van hen huurden namelijk een extern bedrijf in om de schulden te verhalen bij de klanten, van facturen die soms al maanden of zelfs jaren openstonden. Vergeet namelijk niet hoeveel inkomsten je hiervan misloopt, hoeveel het scheelt als je hands on actie onderneemt – of laat ondernemen, in dit geval. Van dichtbij weet ik hoeveel verschil het kan maken welk incassobureau je inschakelt, want de onderlinge resultaten liepen nogal uiteen. Als je lucratief bezig wilt zijn, dan raad ik het je aan te kiezen voor het best opererende bureau.

14Mijns inziens is dat Bill Incasso, het bureau dat ik zelf ook inschakel bij mijn schuldenaren, nu ik een eigen webshop begonnen ben. De resultaten zijn er echt naar, er komt veel terug van waar ik anders naar had kunnen fluiten. Wat ik erg prettig vind, is dat ik alles online kan doorvoeren en doe ik dit voor half drie, dan gaat Bill Incasso diezelfde dag nog achter de facturen aan. Bovendien krijg je het bedrag, zodra dit geïnd is bij de betreffende klant, binnen vijf dagen op je rekening gestort. Dat is een stuk sneller dan bij sommige andere bureaus het geval is, want meestal gebeurt dit maar eens per maand – en daarmee kom je zelf natuurlijk sneller in financiële problemen.