thumbs_corporate-fashion-lelyReview: bedrijfskleding bestellen bij Suit up Now

Als eigenaar van een restaurant met een vrij indrukwekkende kaart, vind ik het erg belangrijk dat niet alleen mijn gerechten en interieur indruk maken bij gasten, maar ook mijn medewerkers er representatief uit zien. Om ervoor te zorgen dat mijn medewerkers er altijd netjes bij lopen, heb ik bedrijfskleding besteld bij de aanbieder Suit up Now. Meer over mijn ervaringen bij het plaatsen van een bestelling bij deze aanbieder, lees je in deze review.

thumbs_corporate-fashion-shoot

thumbs_corporate-fashion-golden-tulipEen duidelijk proces met goede service

 

Wat ik erg prettig vond aan Suit up Now, is het feit dat men volgens een duidelijk proces werkt. Zo maakt men eerst kennis, om vervolgens een ontwerp te realiseren en dit ontwerp na goedkeuring in samples uit te werken. Op deze manier wist ik al dat ik tevreden zou zijn met het resultaat, voor dit daadwerkelijk opgeleverd was. Daarnaast is de service van deze aanbieder erg goed. Als ik vragen had, stond er altijd iemand voor me klaar en ik ben altijd vriendelijk te woord gestaan.

 

Het resultaat is top

Tot slot ben ik ook erg tevreden over de bedrijfskleding die ik opgeleverd heb gekregen. De kwaliteit is geweldig, de stoffen zijn erg mooi en ik ben erg tevreden over hoe de nieuwe bedrijfskleding bij mijn medewerkers en huidige interieur past. Al mijn wensen en behoeften zijn doorgevoerd in de bedrijfskleding en de kleding ziet er tot op de kleinste details geweldig uit. Ik ben dan ook erg tevreden over mijn bestelling.