Snel en betaald op zoek naar ander werk?

werk

Soms kan het niet anders dan afscheid nemen van je werkgever, dit kan namelijk verschillende oorzaken hebben. Ziekteverzuim waardoor je niet meer in staat bent om op je oude plek terug te keren, of een verhouding met je werkgever die geen goede toekomst heeft. Zo zijn er meerdere redenen waardoor je gebruikt kunt maken van outplacement, hierbij kun je met toestemming van je huidige werkgever op zoek naar een passende baan. Natuurlijk zitten er wel haken en ogen aan, zodat je niet onbepaalde tijd over het zoeken naar werk kunt doen. 

Neem een professioneel in de hand

Je kunt je voorstellen dat je nerveus wordt als je maar een bepaalde tijd van outplacement gebruik mag maken, kort gezegd moet je binnen afzienbare tijd een andere baan hebben. Door gebruik te maken van bijvoorbeeld careerdadvisor.nl weet je zeker dat je te maken hebt met professionals die de weg weten, op zoek naar de geschikte baan waar je wel op zijn plaats bent. Van de druk die je hebt voel je niets, zij helpen je om de kleine kneepjes te leren zodat je weer aan je carrière kunt denken. Wil je ook weer een mooie toekomst op werkgebied, neem dan snel contact op.

outplacement

Eerst kijken wie je bent en wat je wilt

Voordat je daadwerkelijk op zoek kunt gaan naar een passende nieuwe baan, is het belangrijk dat je goed weet wat je mogelijkheden en je kansen zijn. Je opleiding en wat je graag wilt wordt vastgelegd en bekeken, zodra er een duidelijk profiel opgezet is kan er op zoek worden gegaan naar een passende vacature. Er wordt ook aandacht besteedt aan sollicitaties, trainingen en hoe je een professionele C.V. op kunt zetten. Eenvoudig gezegd worden alle kneepjes om snel en succesvol te zijn op de arbeidsmarkt toegepast.