AGV 4

Je hebt ze vast wel zien rijden in de supermarkt: compact, snel, efficient en automatisch; de AGV Palletmover voldoet aan al deze specificaties. Til jouw bedrijf naar een nieuw niveau met de AGV Palletmover zijn hefhoogte van 1290 mm, of zijn grotere broer de Palletmover Stacker die verplaatst tot 2500 mm. Ook voor de voedingsindustrie is er alles wat wils in de vorm van de Stainless Steel AGV Palletmover. Dus als je dagelijks diverse producten van ontvangst naar het magazijn en vervolgens naar productie wil verplaatsen of het bevoorraden van outbound-docks wil versnellen en het ontladen van inbound-docks efficiënter wil maken, dan is de AGV Palletmover van WEWO Techmotion wat jij nodig hebt voor je bedrijf.

Safety first!

Is jouw bedrijf de snelste in orderpicking en zoek je een automated guided vehicle om de orders aan het eind van de productielijn te verplaatsen? Dan wil je dit natuurlijk zo veilig mogelijk doen. Deze AGV Palletmover is voorzien van onder andere 360 graden safety, klem preventie en bluespot. Dit draagt allemaal bij aan de veiligheid van de werknemers van je bedrijf en zorgt voor een prettige werkomgeving. Via API koppel je je daarnaast je bedrijfssoftware eenvoudig aan de besturingssoftware van je AGV en kan je gelijk gaan moven!

Volledig customizable

Ondanks dat er verschillende typen AGV Palletmover zijn, is het ook mogelijk om hem volledig custom made te laten leveren. Dit automated guided vehicle is modulair en daarmee makkelijk aan te passen aan uw situatie. Daarnaast kan de vorkconstructie naar wens aangepast worden, bijvoorbeeld voor het verplaatsen van grote rollen of trolley’s. Met deze persoonlijke aanpassingen zorg je ervoor dat je een apparaat koopt wat perfect aansluit bij het doel wat jij hebt voor je bedrijf, zodat je de productielijn zo efficiënt mogelijk kunt inrichten. Ga dus in gesprek over de mogelijkheden die dit veelzijdige apparaat kan bieden voor je nieuwe productievloer en zet je bedrijf in de lift!