Professionele glazenwasser in Amsterdam oost

glazenwasser in Amsterdam oost

Op zoek naar een glazenwasser in Amsterdam oost, dan ben je hier aan het juiste adres. Wij zitten in een geweldig kantoor, met bijzonder veel ramen. Onmogelijk dat wij deze zelf moeten schoonmaken, maar daar hebben wij gelukkig een andere manier voor gevonden.  Minstens één keer per maand komt er een bus voorrijden van het schoonmaakbedrijf, die bij ons de ramen komt lappen. Ons kantoor is ons paradepaardje en deze moet natuurlijk blinken in de stad. Vooral wanneer de zon op het pand schijnt, dan kan je goed zien hoe vies of schoon het pand is.  glazenwasser in Amsterdam oost

De glazenwasser in Amsterdam oost komt weer langs

Vanaf het moment dat wij deze glazenwasser in Amsterdam oost, hebben aangenomen, kijken wij altijd door zeer schone ramen. Ook de gevel wordt dan schoon gemaakt en het resultaat is verbluffend. 

Niet alleen voor kantoren kan je dit bedrijf inschakelen, ook voor particulieren komen zij graag langs. Het leuke is dat je hier via het internet kan inschrijven en mocht je dit samen met de buren doen, dan krijg je nog eens 10% extra korting, op de nogal goedkope prijs. Zowel op ons kantoor, als ook thuis heb ik geen omkijken meer naar de ramen. Deze worden zeer netjes gelapt en daar ben ik erg tevreden over.