Openstaande facturen, geen probleem

Het innen van facturen kan tijdrovend en niet effectief zijn als je hier niet het goede systeem voor hebt. Samen met het voorzien van betaalmethoden, biedt Buckaroo ook het voorzien van incasso methoden aan, zodat je alles onder één dak hebt, in je eigen beheer, met hun expertise.

Je inkomen zeker stellen
Als iemand iets van je koopt, wil je betaald worden. Om te zorgen dat iemand iets van je koopt, heb je niet alleen het goede product, maar ook verschillende betaalmethoden. Hierdoor vergroot je je klantenkring en dus je omzet. Buckaroo verzorgt het incassotraject dat bij je betaalmethode hoort, dat kan zijn via directe betaling tijdens de aankoop of betaling in termijnen via een herinneringssysteem. Ze bieden onder andere de volgende incasso systemen aan; Credit management, Pay per Email, Recurring payments en Mandaat management.

Credit management, totaal en overzichtelijk
Credit management is het managen van je cashflow en werkkapitaal. De cashflow is afhankelijk van betaling van je facturen. Met dit systeem verzorgen ze de herinneringen zoals jij die wil zodat je een managebaar overzicht hebt van je middelen. Zij bieden hier 3 mogelijkheden voor, het  management free pakket, het basic pakket en het pro pakket.

Pay per Email, snel en veilig
Deze vorm van email herinneringen versturen is toepasbaar op alle pakketten die zij aanbieden. De emails zijn voorzien van een directe betaling of betaalbutton die de klant direct naar een beveiligde betaalomgeving brengt waardoor hij zijn factuur snel en makkelijk kan voldoen.

Recurring payments, herhaling in betaling
Het herhaaldelijk doen van een betaling tot het product is afbetaald is een recurring payment. Openstaande facturen worden effectief opgevolgd via een door jou ingesteld aantal herhalingen. Je ziet in één oogopslag wat je balans en dat is goed. Iedere actie die je besteedt aan het innen van facturen gaat van je winst af, hoe minder actie, des te meer winst.

Mandaat management, wij de machtiging, jij het gemak
Om geld te kunnen innen heb je machtigingen nodig waarbij je website moet voldoen aan eisen om het betalingsverkeer veilig te laten verlopen. Zij hebben die machtigingen voor je. Je betalingsverkeer loopt via de website van Buckaroo, waardoor iedere transactie verloopt in een veilige omgeving waarin is voldaan aan alle eisen die eraan gesteld worden. Samen met deze verschillende betaal- en incasso systemen, biedt Buckaroo dus een totaalpakket aan waarbij je maar met één derde partij te maken hebt.