Op zoek naar logistiek werk? 2 interessante vacatures voor jou

logistiek werk

Ben jij op zoek naar nieuwe baan? Heb je er weleens aan gedacht om logistiek werk te gaan doen? Waar in andere branches de coronacrisis vaak zorgt voor minder werk, zijn er op dit moment veel openstaande logistiek vacatures. Dit komt, onder andere, omdat wordt aangeraden om alleen voor noodzakelijke boodschappen het huis te verlaten. Online winkelen heeft hierdoor de laatste maanden veel terrein gewonnen en er komen alleen maar meer webshops bij! Het transport van al deze producten moet worden gepland, gemanaged en natuurlijk worden uitgevoerd. In de logistieke sector vind je dus een grote variatie aan werk; van het managen van logistieke stromen tot de drijvende kracht in het goederentransport. De kans is groot dat hier jouw droombaan tussen zit! Hieronder lichten wij drie interessante vacatures op ons platform uit.

1: Logistiek werk VS creativiteit: Warehouse Manager Amsterdam

Wauw! In deze opvallende vacature wordt een fulltimebaan aangeboden bij een internationaal kunstplatform in onze hoofdstad. Dit bedrijf is een bekende in de kunstwereld met maar liefst 1 miljoen volgers op Instagram! Houd jij van kunst en heb je al de nodige werkervaring in het wereldje opgedaan? Dan is dit misschien de baan voor jou! Als manager van het magazijn werk jij dagelijks tussen de mooiste kunstwerken. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces: van het beheren van de voorraad en het uitvoeren van kwaliteitscontroles tot het toezicht op de verzending. Wil jij deel uitmaken van een ambitieus, jong team met internationale focus? Reageer dan snel op deze baan in de logistiek door te klikken op bovenstaande link.

logistiek werk

2. Werken in de ochtend? Word Runner voor PostNL

Een logistieke vacature voor vroege vogels wordt aangeboden door PostNL, één van de grootste banenverstrekkers in de logistieke sector van nu. De pakketbezorgingsdienst heeft het als geen ander druk met alle online bestellingen. Ben jij benieuwd naar het proces achter de bestelling? Je kunt nu dieper in dit wereldje duiken als runner in de ochtenduren. Van ongeveer 7:00uur ‘s ochtends tot 12:00uur ’s middags werk jij in het magazijn in Tilburg als verbindende factor tussen de pakketbezorgers en planning-medewerkers. Iedereen kan met zijn vragen bij jou terecht; in deze functie draag jij dan ook een grote verantwoordelijkheid. Is dit logistieke werk echt iets voor jou? Door op bovenstaande link te klikken kun jij je C.V. insturen.

Zoals gezegd zijn er op dit moment nog veel meer openstaande vacatures in de logistieke sector. Ben jij benieuwd wat je nog meer kunt doen? Neem dan ook eens een kijkje bij dit uitzendbureau voor de logistiek.