Ontdek het beste conferentiecentrum van Utrecht

conferentiecentrum Utrecht

Bent u op zoek naar een geschikte plek om vergaderingen, trainingen of congressen te organiseren? Dan bent u bij Kontakt der Kontinenten aan het juiste adres. Dit uitstekend bereikbare conferentiecentrum in Utrecht ligt op een prachtige locatie en beschikt over alle faciliteiten die u nodig heeft om een succesvolle bijeenkomst te organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan gauw verder.

Wat is Kontakt der Kontinenten?

Kontakt der Kontinenten is een prachtig conferentiecentrum in Utrecht. Het ligt op een steenworp afstand van de Vliegbasis Soesterberg en is dankzij de nabijgelegen A28 en de goede verbinding van het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Dit conferentiecentrum in Utrecht staat bekend om haar elegante uitstraling en natuurrijke omgeving. U kunt hier zowel inspannen als ontspannen. Ideaal als u na een intensieve vergadering even stoom wilt afblazen op het omliggende bosterrein.

In dit conferentiecentrum in Utrecht worden evenementen georganiseerd voor groepen van tussen de 2 en de 220 personen. Het gebouw bestaat uit 26 zalen die u per dagdeel kunt huren. De zalen verschillen onderling onder andere in grootte, indeling en capaciteiten. Een punt waarop alle zalen overeenkomen is de aanwezigheid van een beamer met geluidsversterking en scherm. In de grotere zalen wordt dit aangevuld met een handmicrofoon en reversmicrofoon. De samenstelling kan in overleg uiteraard worden aangepast.

Ontdek het conferentiehotel

Naast het feit dat dit conferentiecentrum in Utrecht wordt gebruikt voor bijeenkomsten bij daglicht, heeft u ook de mogelijkheid om een overnachting te boeken. U kunt dan profiteren van een voordelig assortiment inclusief ontbijt, diner en andere activiteiten. Dat is natuurlijk ideaal als uw gasten van ver moeten komen of als u een meerdaags evenement organiseert. Lijkt dit u wel wat? Op de website van Kontakt der Kontinenten vindt u alle nodige informatie over de mogelijkheden.

Vraag een rondleiding aan

Als u voordat u een zaal boekt graag eerst zelf een kijkje zou willen nemen bij dit conferentiecentrum in Utrecht, kunt u op de website eenvoudig een rondleiding aanvragen. Tijdens deze rondleiding bezoekt u de verschillende zalen en leert u meer over de geschiedenis van dit conferentiecentrum in Utrecht. Heeft u hier geen tijd voor, maar wilt u toch een idee krijgen van de sfeer? Vraag dan de gratis brochure aan. Deze is te downloaden via de website en bevat alle informatie die u nodig heeft om uw keuze te maken.

Eenvoudig reserveren

Het reserveren van een zaal of hotelkamer in dit conferentiecentrum in Utrecht is zo gedaan. Wilt u voordat u de reservering plaatst meer duidelijkheid over hoeveel dit u zou gaan kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het formulier op de website. De medewerkers gaan vervolgens aan de slag met het bekijken van de mogelijkheden en nemen binnen één werkdag contact met u op.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een vraag over wat dit conferentiecentrum in Utrecht voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Kontakt der Kontinenten | Conferentiehotel Utrecht.