Online marketing bij Pittig Bakkie

Pittig Bakkie

Bij een Pittig Bakkie denken we gelijk aan koffie toch? Nou, bij Pittig Bakkie, een marketing bedrijf in Nijmegen, hebben ze toch wel wat anders in gedachten. Hier draait het namelijk allemaal om jou te helpen je online marketing strategie op orde te krijgen. Dat gebeurd natuurlijk in overleg met de klant, onder het genot van, jazeker, een bakje koffie. 

Pittig Bakkie

Wat is online marketing?

Ik ga misschien een beetje snel. Want wat is online marketing eigenlijk? Marketing is natuurlijk geen gekke term, iedereen weet wel zo’n beetje wat het inhoudt. Bij marketing draait het simpelweg om het verhogen van omzet door klantenwerving. Maar dit is een beetje kort door de bocht, want klantenwerving is zo makkelijk nog niet.

Vroeger, en dan bedoelen we eigenlijk voor het internet, ging de marketing vooral via advertenties in (lokale) kranten, en spotjes op radio en televisie. Deze methodes van marketing worden nog steeds gebruikt, maar ze zijn natuurlijk wel vrij duur. Ook hebben ze, zeker de krant, maar een beperkt bereik. 

Het internet is dan ook een beter middel voor marketing. Ten eerste kan elk bedrijf makkelijk en goedkoop adverteren via het internet. Dit kan bijvoorbeeld via social media of Google ads. Naast het feit dat het goedkoop is, biedt het internet ook nog eens een enorm groot bereik, want vele miljoenen mensen maken dagelijks gebruik van het internet.

Waarom hulp bij online marketing?

Maar nu denk je misschien, als het adverteren via het internet zowel goedkoop als effectief is, waarom zou ik dan nog hulp nodig hebben bij het ontwikkelen van een online marketing strategie. Hulp bij je online marketing strategie is nodig omdat je te maken hebt met gigantische concurrentie. 

Kort door de bocht gezegd, je bent niet de enige die adverteert op het internet. Om ervoor te zorgen dat jouw advertentie gezien wordt moeten vele technieken toegepast worden die jij simpelweg niet kent. Schakel daarom bijvoorbeeld Pittig Bakkie in om snel resultaat te boeken.