Nooit meer documenten missen met een zakelijke printer

Printers

Hoe vaak komt het wel niet voor dat er gevraagd wordt of je een bepaald document even uit kunt printen. Op een kantoorpand gebeurt dit zo vaak, dat een zakelijke printer niet meer gemist kan worden. Iedere keer thuis uitprinten kost immers veel geld en daarnaast is de inkt ook geregeld op. Door een van de printers van het werk te gebruiken voorkom je dat je de benodigde documenten niet tot jouw beschikking hebt.

Bedrijfs printer

Meer mogelijkheden en meer gebruiksgemak

Een zakelijke printer heeft in de afgelopen jaren een flinke verandering doorstaan. Niet alleen is deze betrouwbaarder geworden, ook worden de documenten sneller uitgeprint en zijn er meer gebruiksgemakken ontstaan. Zo hoef je geen verschillende apparaten meer aan te schaffen om te printen, scannen, kopiëren en faxen. Deze printers bieden dus veel meer mogelijkheden, waardoor jij en jouw collega’s steeds meer zaken kunnen regelen via slechts een apparaat. Daarbij komt ook dat er geen computer of laptop meer op aangesloten hoeft te worden, maar alles direct via het netwerk geregeld wordt.

Printers

Altijd de beste service geleverd

Hiervoor moet een zakelijke printer wel naar behoren werken. Als je een printer aanschaft of huurt bij Hofax krijg je daarom niet alleen de printer geleverd, maar ook de bijbehorende service en het onderhoud. De service houdt in dat er samen met jou naar alle problemen kan worden gekeken. Wanneer iets niet duidelijk is, is er altijd iemand tot jouw beschikking om je bij te staan met advies. Daarnaast heb je om de zoveel tijd een inspectie, waardoor je verzekerd bent van een langdurige werking van jouw apparaat.