Vorige maand is een oudtante van mij komen te overlijden. Op een respectabele leeftijd van negentig jaar is ze vredig in haar slaap overleden. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik geen contact had met mijn oudtante en dat ik haar dus ook niet ken, anders dan dat ik haar twee keer op een uitvaart van een familielid heb gezien. Toen zij overleden was, werd er met mij contact opgenomen omdat ik naar het scheen haar enige familielid nog was, althans hier in Nederland. Er woont nog een familielid in Canada maar deze wilde niks te maken hebben met mijn oudtante. Zo doende kwam men bij mij uit. Nou zat ik ook niet te wachten om een uitvaart te regelen voor iemand die ik totaal niet ken maar respect, waarden en normen hebben mij ertoe aangezet deze uitvaartorganisatie toch voor mijn rekening te nemen. We zijn na het overlijden van mijn oudtante naar het verzorgingshuis gereden waar zij al een aantal jaren semi zelfstandig woonde. Van daaruit zijn we de uitvaart gaan regelen. Het moest een Crematie in Zwolle worden. Zwolle ligt niet in de buurt waar wij wonen, dus erg bekend zijn wij niet in de omgeving van Zwolle. Op het internet zijn we gaan zoeken naar Crematie in Zwolle. Dit leverde genoeg mogelijkheden op maar wij moesten rekening houden met een budget en dus hebben we uit de aanbieders van een Crematie in Zwolle, degene gekozen die de meeste mogelijkheden bood voor een Crematie in Zwolle. Dit was voor ons de site ilya-uitvaartzorg.nl. Via deze site konden wij een Crematie in Zwolle regelen voor mijn oudtante. We hebben contact gelegd met de uitvaartonderneming achter de site en we hebben de situatie uitgelegd. Alles wat we aangeven was geen enkel probleem en dit sterkte onze beslissing om deze uitvaartverzorger de Crematie in Zwolle voor oudtante te laten organiseren. Nu alles helder en vastgelegd was om de Crematie in Zwolle te kunnen regelen, zat ons werk erop. Fijn dat deze site het mogelijk maakt om met weinig middelen en informatie iemand toch een waardig afscheid te geven.

Dit is de site waar u zijn moet als u een crematie in Zwolle moet organiseren

Wanneer u met weinig informatie en mogelijk weinig middelen een uitvaart moet regelen omdat u het laatste levende familielid van de overledene bent, kan dat een uitdaging zijn. Daarom zijn wij blij dat we deze site vonden, zij hebben ons het meeste werk uit handen genomen en zij maken voor elk budget een respectvolle uitvaart mogelijk. Fijne uitvaartverzorger.

Weet u wat u wilt?

Dankzij de website ilya-uitvaartzorg.nl, hebben wij mijn oudtante een waardig en respectvolle uitvaart kunnen geven ondanks de weinige middelen en de summiere informatie die wij hadden over mijn oudtante. Wij zijn dan ook meer dan tevreden over deze site omdat:

  • Zij een uitstekende dienst verlenen.
  • Zij respect en waardigheid hoog in het vaandel hebben.
  • Zij op een fijne manier met ons mee gedacht hebben.

Voor een waardige en respectvolle uitvaart, kunnen wij u deze site aanraden want hier vindt u de mensen die weten wat een waardig afscheid is.