Mijn broer is afgestudeerd als personal trainer en is voor zich zelf begonnen. Voor zijn klanten wilde die graag bidons laten bedrukken. Door op internet te zoeken naar bidons bedrukken kwam die op de website terecht van bidons-bedrukken.net. Hier hebben zij verschillende soorten en maten van bidons. Ook de prijsklasse van de bidons verschillen. Mijn broer ging voor een kunststof bidons en wilde graag dat zijn logo met website er op bedrukt werd. Dit is bij dit bedrijf allemaal mogelijk. Mijn broer kreeg al snel een proefdruk thuis geleverd en hij was meteen enthousiast erover. Hierdoor bestelde die er veel meer. Een paar dagen later kreeg die de bestelling binnen en kon die de bedrukken bidons aan zijn klanten geven . Iedereen vond die een bidon kreeg van mijn broer, was zeer te spreken erover. De bidons die mijn broer heeft laten bedrukken zijn niet aan te slepen, iedereen wilt er wel een. Vooral met het sporten zijn deze bidons erg fijn om te gebruiken. 

bidons-bedrukken-net

Mijn broer heeft laats weer heel wat bidons laten bedrukken door dit bedrijf. Als promotie voor zijn onderneming deelde hij de bidons uit in het park aan mensen die aan het sporten waren. Zelf gebruik ik de bidon in de auto als ik onderweg ben naar klanten. Zo zit ik niet te klooien met een flesje drinken of blikje en maak ik meteen reclame voor mijn broer. Het bedrukken van de bidons gaat snel en gemakkelijk bij dit bedrijf. Mijn broer raad het iedereen aan.

102503_99477_700_700