Mediumschap, de perfecte manier om in contacten te komen met overledenen

Special Life is de praktijk van medium en healer Marcel Voermans. Hij is een persoon die mensen helpt met healings, maar ook cursussen geeft over mediumschap.

Wat is mediumschap eigenlijk?

7 poorten naar wijsheid

Mediumschap is het vermogen hebben om te communiceren met overledenen. Als mensen overlijden blijft de ziel achter en dit gaat dan vervolgens naar een andere dimensie.

Hoge trilling waarden

Door de steeds hogere trilling waarden, worden mensen steeds meer gevoeliger en gaan de mensen dus steeds meer trillingen opvangen. Veel mensen willen hier niks mee te maken hebben omdat men er niks van gelooft, maar weer anderen willen er meer van weten en dus zichzelf verder ontwikkelen en daarbij kan Marcel Voermans je bij helpen.

http://special-life.nl/praktijk-voor-healing/mediumschap.html

 

 

Mijn eigen ervaring

Ik liep eens een keer voor de grap naar binnen met mijn vrouw, omdat ik een documentaire had gezien over mediumschap. Ineens zegt de man die er werkt ( Marcel Voermans ):’ik voel iets om je heen, ga eens zitten’.  Ik ging rustig zitten en de man vertelde dat hij contact kreeg met een persoon die veel om me geeft. Hij wist nog niet wie. Na enkele minuten kwam Marcel Voermans erachter dat dit mijn zoontje was, die op een 11 jarige leeftijd om het leven is gekomen. Mijn zoontje zei dat hij veilig was. Ik kreeg er een fijn gevoel door.
Mediumschap is iets wat mensen geloven of niet, maar toch raad ik het aan om het een keer te beleven!