Leuke kerstpakketten: ideeën voor het perfecte pakket deze kerst

leuke kerstpakketten

Heeft u de taak gekregen dit jaar de leuke kerstpakketten te verzorgen? Dan zijn er vast weinig collega’s die jaloers op u zijn. Kerstpakketten zijn niet uniek voor Nederland, maar we hechten er wel een unieke hoeveelheid waarde aan en dat betekent dat de druk hoog is. Elk jaar is het weer een hele klus om iedereen tevreden te stellen en dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Wilt u dit jaar een teleurstelling voorkomen? Met de onderstaande tips weet u zeker dat u leuke kerstpakketten kiest voor iedereen.

Leuke kerstpakketten stelt u op tijd samen

Om echt leuke kerstpakketten te vinden is het belangrijk dat u de tijd neemt. Probeer tijdens de maanden voor de kerst uit te vinden wat uw personeel graag zou willen. Zijn ze geïnteresseerd in een ecologisch pakket, bijvoorbeeld, of een pakket waarmee ze een goed doel kunnen steunen? Misschien willen ze liever een luxe cadeau, een cadeau dat ze kunnen delen met het gezin of een nuttig kerstpakket? Leuke kerstpakketten zijn kerstpakketten waar iedereen tevreden mee is, wat er ook in zit. Door middel van een steekproef of kleine enquête komt u dan al heel veel te weten.

Continuïteit tussen pakket en werk

Het kerstpakket komt van de werkgever en daarom is het goed om dat ook op die manier uit te stralen. U spreekt met een kerstpakket waardering uit, maar u heeft ook de mogelijkheid om nog een keer te laten zien wat belangrijk is voor u als bedrijf. Misschien heeft u dit jaar veel aandacht besteed aan duurzaamheid en kunt u leuke kerstpakketten uitkiezen met een ecologisch- of groen thema. Zijn er grote doelen bereikt, dan probeert u een kerstpakket te vinden dat dat ook onderstreept. Het personeel wordt dan niet alleen gewaardeerd, maar er wordt ook specifiek aangegeven waar deze waardering vandaan komt.

Bekijk de hoeveelheid ontvangers

Heeft u veel leuke kerstpakketten aan te schaffen? Dan is het bijna onmogelijk om iedereen van het personeel daar blij mee te maken. Het blijft een feit dat smaken en wensen verschillen. In dat geval is het een idee om een online kerstpakket aan te bieden. Uw personeel krijgt dan een bon met een aantal punten en kan daarmee zelf een pakket samenstellen. U heeft ook de mogelijkheid om uw pakketten op maat te laten maken. Dit kan meestal alleen in grotere hoeveelheden, maar zo geeft u er een toch persoonlijker tintje aan. Kleine hoeveelheden leuke kerstpakketten bestelt u het beste in fysieke vorm, zodat u echt iets kunt uitdelen als het zover is. 

Leuke kerstpakketten zijn belangrijk

U staat er misschien niet zozeer bij stil, maar in Nederland wordt veel van de waardering die het personeel krijgt gemeten door naar het kerstpakket te kijken. De verwachtingen zijn hoog en het is aan u om niet teleur te stellen. Besteed daarom dit jaar voldoende aandacht aan het aanschaffen van uw kerstpakketten en zorg dat uw medewerkers echt iets speciaals ontvangen. Voor u is het een kleinigheid, maar voor hen is het een duidelijke maatstaf van waardering. En dan gaat het niet eens zozeer over de waarde van het pakket. Met dat in uw achterhoofd maakt u er dit jaar iets speciaals van. Kerstpakkettenidee.nl staat als team klaar om u en uw personeel een onvergetelijke kerst te bezorgen met perfect samengestelde en vooral leuke kerstpakketten!